Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala,nadam se da ce se odrzati. Ja sam prvi put zasadio malinu nemam puno. Razmak je mali oko 170-180.Lepa malina,kolega. Svaka cast. Kazi mi samo koliki je medjuredni prostor. Deluje bas sabijena
Ja cu svic umesto pehar..mada je dobro resenje i slavol umesto berry.Kod mene potop u malini, ja ću čim prodje kisa, i spadne rosa Ići sa promesom + pehar+ nurelld i slavol.
E sad pitanje da li se moze mešati slavol sa aminokiselinama tj može li se mešati više preparata za prehranu odjednom np slavol i amiksol i ff berry?
PitajPozdrav kolege,zanima me dal" neko ima u ovoj grupi da je sadio malinu pod plastenikom,treba mi par informacija...
Ako mislis na ovaj ljubicast plod i list,to ti je nedostatak P.Ako nije problem ja da iznesem pitanja mog dragog komsije.
Naime pita se covek sta je ovo. Ako mozete da odgovorite ili da iznesete neke informacije o ovom problemu, bilo bi dragoceno.
To ljubicasto je sasvim sigurno nedostatak P,koji se u hladnim danima tako manifestuje. za taj suv list neznam stvarno.Jeste, mislim na plod koji ima neke crvene tackice. Ali brine me i ovi listici koji su sasuseni i suvi na narednim dvema slikama.
Pitaj
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Meni je slicno bilo sa sasusenim prvim listovima i receni mi je da je uzrok mraz koji je uhvatio te listove jer su rano bili izbili. Nije bilo u toj koliciniAko mislis na ovaj ljubicast plod i list,to ti je nedostatak P.
Koliko je sirina plastenika? Ja gnojim folijarno i kpkPlaniram polku ili himbo top pod plastenikom al mi je jedini problem gnojidba (jel ide samo kroz sistem i folijarno) i razmak izmedju redova ne znam koji razmak da stavim mnogo mi je 2.8m razmak za polku koja je na otvorenom pa sam planirao 2m mozda cak i manje pa ne znam hocu li se zeznut ako ostavim toliko malo. Imam jedan plastenik od 100m2 pa hocu da ga iskoristim maximalno dzaba mi kupi prasinu.
Koliko je sirina plastenika? Ja gnojim folijarno i kpk
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
SLAVOL je po meni odlican,ali Rusi kazu da ne treba na stres uvek odgovarati AUKSINIMA jer ako biljka formira plod nije dobro da intenzivira rast listova jer smanjuje prinos plodova,tako da malo izguglaj o EPIN EKSTRA I CIRKON...POZDRAVSlavol se pokazao odlično dok berry i nije bas,bar kod mene.