Radovi u malinjaku

7d2599d460917de96d49e4dd0b68c8bd.jpg
4bdf8810b98ac08f6c990353960612bc.jpg
95cccf272a7f97532391fb8a70cc024d.jpg

Da li je ovo posledica didimele ili nečeg drugog?

Poslato sa Nokia 1100

I kod mene sareno.....sutra postavljam slike,ulistala je duzinom celog lastara,ali nekako nije bujna kao ranijih godina,nisu dugacke rodnice,a iz prvog reda vidim npr.peti red,xexex....imam jos pupaka koji tek krecu listovi....pitanje za iskusne malinare,sta se desava?Danas sam obisao dosta malinjaka u Majuru,uglavnom su takvi,i mnogo gori....naravno,cast izuzecima,koji su stvarno dobri.Prskam Galenikinim programom,i drzim se toga.

Razumem kad je mladar beo zbog didimele pa zakrzlja pola pupoljaka,al da ovako bude na ovako lepom zutom mladaru kao na ovoj vujketovoj prvoj slici ne umem da objasnim,imam to i kod mene ali srecom ne mnogo

I ja se pitam sta joj je, ima ovim malih što su stigli ove godine ali ne razumem sta se desava sa starijom, lastar "zdrav" a pupoljci nikakvi.
Neko iskusniji bi dobro došao....

Poslato sa Nokia 1100

Ima i kod mene toga na delovima malinjaka ja mislim da je Didimela uhvatila negde lastar a negde samo pupak.

pozdrav malinari muci me vremenska prognoza... naime malina samo da ne procvjeta a najave su -1 do -2 stupnja... od 2007 god nisam imao takvu situaciju ima li neko da je prozivio slicni scenario?

2014 je bila nenormalno kisna,samim tim i infektivni potencijal ogroman i onda 2015 bum sa rodom,leto i vecina jeseni suva,mladari lepi i zdravi i onda ove godine,bar u mom kraju,20-30% losiji malinjaci

pozdrav malinari muci me vremenska prognoza... naime malina samo da ne procvjeta a najave su -1 do -2 stupnja... od 2007 god nisam imao takvu situaciju ima li neko da je prozivio slicni scenario?
Kakva je tada 2007 bila situacija poslije niskih temp. Tj kakve su posijedice bile, i kod mene pocela cvijetati pa me zanima, vjerujem da ce i te kako osjetiti.

Послато са HUAWEI G510-0200 уз помоћ Тапатока

nije dobro nikako,ajde sto pada sneg nego nece da valja ako temperatura ode u minus a takav je scenario izvestan najverovatnije

Nazad
Vrh