Radovi u malinjaku

Zlatno voce
Prava milina videti ovakve redove maline.

- - - - - - - - - -

zlatno voce vidim da si iz leskovca i ja sam pa me cisto zanima koji je tvoj kraj tj selo u pitanju, znam da su u babicko dobre.
Zasad se nalazi u selu Donje Trnjane .Ako si u blizini navrati , posalji mi poruku na pp.

Sale hvala , bas se pitam sta ima kod tebe. Svakog dana prolazim pored tvojih malina,bice to dobro.

Vujke, vode ima kod mene na 7 metara dubine,ima je hvala Bogu koliko hoces ja sam u poslednjih 10 dana dva puta navodnjavao. Kisa pala nocas taman da rastopi i sulfamo koji sam bacio juce.

Moze li mi neko reci o cemu se radi? Inace m
9VOEzp3.jpg
alinjak je od prosle godine.
i0m3XKo.jpg

Jer koristi neko od vas prirodne pesticide za prskanje maline i kakva su vasa iskustva konkretno sa koprivom u sadasnjem vremenu ilii je to sada prevazijena stvar ?

:ppozdrav: OVE DVE SLIKE su domacina iz Majura prva slika je prosle god bila prva berba ...druga je prosirenje malinjaka ...i ove god je prva berba

OVE SLIKE su burazerove Miker i vilamet prva berba ... moglo je za nijanse biti bolje .... Al nije bio siguran u moje sugestije..?

KOD mene danas izgleda OVAKO sutra motikan ,zastita sa malo folijarne prehrane...?

- - - - - - - - - -

:ppozdrav:
Drugi vredan domacin iz Majura .... vredi videti....!?

JOS MOJIH sl... Nisam previse zadovoljan ...al kakvih ima malinjaka ...ovaj nesto i obecava...ima potencijala..?

DA nije sve forma ideale ..ima i ovako nesto oko 10 %....Posledica od poplave 2014-te

Poslednja izmena:
Pole
Nije ni cudno sto ti brat nije siguran u tvoje sugestije.Izgleda da ces ti brzo traziti sugestije od njega.
Sala po slobodi.Pole je stari as.

Kolege,

dali ste jako dobra objašnjenja u vezi KAN-a. Ja imam samo još jedno pitanje molim Vas za nas manje iskusne:

Rekli ste da je idealno baciti ga pre kiše? Da li može kada je kišovito ili mora da bude suv list?

Ako kan padne na mokar list taj list će sigurno dobiti neku vrstu oštećenja u vidu ozegotina. Zato je najbolje bacati na suvo ili paziti da ne dođe u dodir sa listovima...

Poslato sa Nokia 1100

Nazad
Vrh