Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
za dva dana gotova berba,odmah secem stare lastare,da li mogu prskati zastitu na nove lastare pri ovoj temperaturi?
mislio sam uvece,ali svaki odvor i pomoc je dobrodosla.
pozz.
Jel ima svrhe ili opasnosti da sad uradim zastitu quadrisom kad je ovakvo vreme?
procitaj poruku 4877 od kolege Zivanovica bice ti korisnakoliko treba baciti fosfora (18%) po duznom metru sada posle zavrsene berbe za bolje ukorenjavanje i razvoj mladih lastara za iducu sezonu?
kako da smanjim format slike, sve mi vraca u vecu velicinu upm, a bas sam hteo da vam pokazem neke slike?
pomoc
Hvala ti MajstoreProtiv skakavaca je dobar preparat na bazi Karbarila (Sevin), ali ne znam da li ga sada ima u prodaji.
Ovo je preparat protiv skakavaca, ali nema ga kod nas:
http://www2.dupont.com/Production_Agriculture/en_US/assets/downloads/pdfs/K-09413.pdf
Majstor Gera...zbunjujeme to sto sam odradio s proleca TONUS FOBOS ABASTATE AFINEX pa ne mogu da verujem da moze da bude toliki napad grinje,pa sam iz tog razloga poceo da trazim uzrok u necemu drugom,a sada cekam da se stabilizuje vreme pa da odradim neku zastitu,ako imate nrku preporuku rado bih prihvatio....za mene kao pocetnika je ovo velika NAUKA...
Niko o skakavcima?
Majstor Gera...zbunjujeme to sto sam odradio s proleca TONUS FOBOS ABASTATE AFINEX pa ne mogu da verujem da moze da bude toliki napad grinje,pa sam iz tog razloga poceo da trazim uzrok u necemu drugom,a sada cekam da se stabilizuje vreme pa da odradim neku zastitu,ako imate nrku preporuku rado bih prihvatio....za mene kao pocetnika je ovo velika NAUKA...