Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mare, sta mislis o kupovini djubriva na bazi kalijuma koje se koristi u kpk, pa njegova upotreba zalivanjem (posto nemam kpk). Imam 15-tak ari pod malinom. Mozda recimo 200 l vode i propisanu kolicinu pomenute prihrane... ili nesto tome slicno...ako neko ima neku ideju... Pozdrav svim vrednim malinarima... bice valjda 250 din/kg.
50kg ako ces haifin multi-K. Formulacija ti je 12 0 43+2MgO. Cena 8000dinZa bilo kojeg drugog proizvodjaca ja ti nisam kompetentan jer ne koristim nista osim Haife..Bio danas u malinjaku trimovao travu i jos sam odusevljen sa onim sto sam video. Malina ko sljiva sto se kaze. Ovo je trece branje u tom malinjaku i sad je malina ubedljivo najkrupnija(multi-K bacen pre 4 dana). Ja sam definitivno nasao kombinaciju djubriva za moju malinu. Jeste da je skupo ali brate rezultati su tu sto je najbitnije.Koliko da kupim vodotopivog za 15 ari.