Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta ovo moze da bude; uradjena je zastita qvadrisom 4 dana pre pojave
http://upload.slike.com/slike/2014/06/1402219749-1500-x-2008px-008.JPG
koja bi bila dobra zamjena za quadrisa?
Uglavnom nikad nećemo ni znati tačne cene
Ovako posadio sam novi zasad, sve se lepo primilo, i izraslo je do nekih 20-40 cm. Isao sam sa qvadriosm prehranom i insekticidom, jednom pre desetak dana. Danas, dodjem kuci i odem u zasad, kad ima sta da vidim, lastari mi se poceli susiti i u svakom redu po neki, samo savio vrh i poceo da zuti. Jel ovo neka bolest ili je od preterane vlage od kisa ili nesto trece. Sliku cu ubaciti sutra jer sad nemam dobar net a adsl ne radi ovde kod mene
znam ja tacnu cenu , iz prve ruke info...cena po kojoj je izvozio hladnjacar Rade sa Zlatibora bila je 3,7 e po kilogramu. Pakovanje u kartonskoj kutiji od 10 kg bez ikakvog klasiranja itd.
Molim sve koji bi da ovo demantuju da ne lupetaju svasta.hvala.
Zri malina, ali je nešto sitna. Da li zato što je tek početak, ili što su kratke rodne grane, ili..., ma šta god, ali ako nastave ovako visoke temperature, malinjaci po ovim brdima su opet ugasili.
Vujke, isti problem imam i kod mene u novom zasadu, stim što je kod mene zahvatilo skoro 50 sadnica. Dolazio je čovek da gleda, dao mi nešto da poprskam ali nije ništa pomoglo. Ja mislim da je to od velike količine vode. Kanalisao sam kad je padala kiša ali sam izgleda zakasnio. Interesuje me mišljenje i drugih iskusnijih malinara...