Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da miker ....letve 80 cm mada treba da su donje i 90 cm al smeta traktoru u prvom malinjaku jer je medjuredni razmak 2.65 mSvaka cast Pole ovo sve lepo izgleda. Htedoh da te pitam koje su ti duzine letve(jel ti ovo Miker)?
Moji bacili yaru i preprskali sa preparatima jos pre ovih kisa, ja im rekla da uzmu kalcijum ali im ovaj u apoteci rekao da ne ide to sad. Sad uzeli kvadris isto pitali za kalcijum on rekao ne ide, dao im neko djubrivo, meni nepoznato, vidim ima azota i magnezijuma najvise ali rekao da posebno prskaju. Sad otkud znam, ja citam ovde sta ljudi rade i uspeva i pokusavam tako a on savetuje drugacije i ispadne da se ja pravim pametnija od zastitara, a ponekad se stvarno zapitam.
Ljudi,odrase me za neki fungicid Bellis,to je nesto kao preventiva od trulezi,brane se da su izbacili mytos i pehar,ostaje otrova u plodu a to je,kako cujem,uslov koji postavljaju ameri,jer su bacili oko na nase trziste,jer nemaju dovoljno maline u Cileu. Kakav je taj preparat,ima li neko iskustva,jel bar dobar,kad je papreno skup? I jos jedno pitanje. Bacio sam kan po malinama,nasi valjni prognozeri omanuli su za kisu. Koliko dugo moze kan da stoji bez kise,da ne izgubi svoja svojstva?
Odličan komentar .Barry pola tih zastitara ne zna ni osnovne stvari.
Izbaciću ovih dana slike dva malinjaka , list , dužine bočnih grana , opšte stanje u malinjaku i vrstu djubriva pa prosudite sami , inače analiza zemljišta je pokazala skoro iste rezultate na obe parcele .ako nije tajna sacim si djubrio cinimi se da si koristio 3*16
Pa nama je vec pocela da cveta po negde, jos malo pa da bacimo kan ili ureu sta je bolje i na koliko vremenski se baca? U jednom postu si rekao na pola cvetanja magnezijum i kalijum i pred berbu i 10 dana posle berbe pola doze kalcijum magnezijum. Sad meni nije jasno jel za krupnocu kalijum ili kalcijum, cula sam obe price i sad nisam sigurna? Izvini sto stalno zapitkujem ali ovaj u apoteci vec pocinje da mi ide na zivce jer preporucuje totalno razlicite stvari.I NAJ BITNIJE kljukajute malinu azotom u cvetanju pa sve do berbe naravno u preporucenim dozama i vremenski pravilno rasporedjenim.Sada biljka trosi najvise azota a kada pocnu plodovi da zamecu onda treba i dosta kalijuma.