Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mnogo truda i rada se ulaze za nista.I tak si sad to provalio??Zoki dali je vreme da sa 400 l prskalicom ...od 9 h pocnem da orosavam svako vece . Da je cena okej ne bi mi bilo tesko ...sigurno bi bilo i nekakvog efekta.....Al ovakomnogo truda i rada se ulaze za nista.
A trava ne troši ni azot ni vlagu!!! Ljudi ovako obrađuju zato što im je neko sugeriso da rastresita zemlja bolje čuva vlagu u sloju zemlje ispod nje. Vinogradari odmah posle kiše idu i razbijaju pokoricu da se sačuva više vlage. Pa šta je bolje? Dok neko ne napravi ogled i praktično dokaže na dve istovetne parcele sa svim istim uslovima osim trave i prašine nećemo biti sigurni. Danas ima svako svoj sistem gajenja i on je najbolji (svako ture fali svoje kure).http://www.imagebam.com/image/4fb902196708853
Lose,loooose, zasto se ljudi ponose kad se vidi gola zemlja i kad nema travcice nikada mi nece biti jasno ...
P
Okej bez nepotrebne arogancije, ali ovde je ocigledno u pitanju verovatno ariljski kraj ,brdsko podrucje sa pobrdjima i neravnim terenom ovde erozija ne da vlada nego caruje...A trava ne troši ni azot ni vlagu!!! Ljudi ovako obrađuju zato što im je neko sugeriso da rastresita zemlja bolje čuva vlagu u sloju zemlje ispod nje. Vinogradari odmah posle kiše idu i razbijaju pokoricu da se sačuva više vlage. Pa šta je bolje? Dok neko ne napravi ogled i praktično dokaže na dve istovetne parcele sa svim istim uslovima osim trave i prašine nećemo biti sigurni. Danas ima svako svoj sistem gajenja i on je najbolji (svako ture fali svoje kure).
I tak si sad to provalio??
-------------------
http://www.imagebam.com/image/4fb902196708853
Lose,loooose, zasto se ljudi ponose kad se vidi gola zemlja...
Sve troje.Jer loše zbog isparavanja vode i azota ili zbog previše uloženog truda!?
A da umalo da zaboravim, jedino čime bih se ponosio bio bi prinos od 25 tona po hektaru.
Svaka cast za ovaj post ....koliko si u pravu ili nisi ja neznam al voleo bi kad bi se i drugi iskusniiii nadovezali na ovu problematiku i da se sucele razlicita misljenja i kontra argumenti . Tako cemo doci mozda do neceg novog.