pole
Član
@tandir .Laik sam al mislim da je jos nejak korenov sistem pa biljke odbacuju visak biljne mase ....koja se ne moze izgurati do kraja......?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo da prodje i dobar plug i oranje do kolena, po ovoj ceni nece biti ni za beraca a kamoli da se nesto zaradi. ....Pozdrav svima! Zelim vam srecan pocetak berbe, puno uspeha i naravno para!
Postovani, molim za savet. Juce smo zavrsili sa drugim kosenjem i okopavanjem malinjaka koji je posadjen jesenas. Izdanci od 5 do 70 cm. Ima mesta gde nisu ni izbili. Do sada nije prskana ni jednom. Imam dva pitanja:
1. Da li je moguce presaditi izdanke tamo gde ih nema, kako i kada je to najbolje uraditi?
2. Sa cim sada prskati, izdanci su zdravi? Kupila sam quadris, kozak, i folijarno djubrivo koje ima najvise fosfora jer mi to nedostaje u zemlji, ali ako ovo nije dobra kombinacija mogu da kupim i nesto drugo po vasem savetu. Da li smem sve zajedno da mesam u prskalici i kojim redom? Kada je najbolje prskati, rano ujutru ili uvece?
1. Da li je moguce presaditi izdanke tamo gde ih nema, kako i kada je to najbolje uraditi?