Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pumpa je stegnuta ispod zupcanika,pa se mora skinuti deklaGorane jel mora toliko da se raskupusa da se izvadi pumpa visokog pritiska?
da,rotacionaЈел ротациона пумпа ?
malko ima jaceg dima na auspuh i mozda mi je malo veca potrosnjaAko se gasi samo kad pusti gas onda ce čišćenje da reši problem. Cak mi se cini da moze da se skine poklopac regulatora bez skidanja pumpe.
nema kajluDa li je pumpa imala kajlu ? Na nekim novijim motorima koliko znam kajla ne postoji vec se samo zategne sraf i to drzi trenjem
da,ubedio me @lovac lukaPa on ima obicnu pumpu bez korektora nije dp210. Jel proveravs i dizne?
ima taj Perkins i u Ursusu i Maseju i Clasu,Manitou,JCB i ko zna gdeTu bi išla ipm pumpa, sad nevidim smjer vrtnje, jel od 560 ili 577.......3000sati je malo...... A baš mi se svidjela ta arma ili hattat...... Al mislim da će brena još pjevati i pjevati...... Možda i izda novi album, dok ovi kinezi, turci..... Mjenjaju pumpe.....