2008 sam kupio slučajno prvi JTD bravo kupio ga od drugara kao riknuo motor, ja tvrdio da nije do motora a on kaže kad si siguran kupi ga i uzmem ga ono crko onaj ventil što njaka turbinu i egr ostao otvoren katalizator začepio, oil cach can šupalj
Zamenim taj ventil od turba, začepim egr, izčupam katalisator izbacim taj cach can i ide ko lud drugar mi vrati keš i doda 450e
Marenga kupim 2009 prešao 320 000km crko motor?
ono crkla dizna i protokomer sredim to išao je ko lud kasnije sam doktorirao lošu dijagnostiku jtd motora, nikad ga nisam otvarao samo sam 3 kartera menjao
Prodao sam ga sa 660 000km pali radi ide ali opasno jede ulje i duva izbija merač
, turbo se rasuo a ostalo dotrajalo, kasno sam skontao da je puklo crevo izmedju turba i filtera vazduha najeo se prašine jbg
Bio je 84kw pa smo ga kao nešto čipovali još tada kad sam ga uzeo stvarno je bilo bolje ali koliko je dobio neznam
moćan pouzdan motor sa dobrim obrtnim momentom kadar da gura karavana 220km/h
da se po gradu ne boji kojekakvih besnih šklopocija
Sa tih 660 000km i 17g nigde nije truo niti ima naznake da će skoro imam samo reči hvale, sad da postoji takav nov auto kupio bih ga
Verovali ili ne ni homokinetik nisam nikad menjao,
Menjao sam viljuške 2 puta i dizne 2 puta (polovne trpao) neki ventil za comonrail 2puta ovo redovno jesam te servise kajiše idr
Stvarno me služio ljudski
Ni podizač ni bravicu, ni klimu,
Mislim da bi sa dobrim odrzavanjem taj motor gurao MILIONČE i to lako
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora