Nebojša nije isto. Ti (radnik,serviser,bošista) radiš za nakupca i on je taj koji traži da skrpiš nešto a ne budući vlasnik-domaćin. Budući vlasnik (u tvom primeru domaćin) još nikad nije i neće tražiti da mu se nešto sklepa na mašini (kao što je u tvom primeru domaćin-vlasnik tražio sklepotinu u vidu plitkog oranja). Čak štaviše potencijalni kupac i ako pita da li je nešto rađeno i šta je rađeno nećete mu ni ti a ni nakupac reći istinu. Nakupac gubi potencijalnog kupca a ti posao (sam si priznao da ne bi baš odbio takav posao). Znači? Uvaljotka!
Druga stvar.
Ja sam čoveku predložio kako da ON sam ispita i sa sigurnošću utvrdi eventualni kvar na pvp jer ako MAJSTOR za tri sata nije uspeo upaliti mašinu.... meni više ne bi bio u avliji. A da li je to budženje ili ne (lično mislim da nije. Budženje je kada npr od 28 polovnih dizni nabiraš 6kom i to ugradiš) to tebe niko pitao nije. Zato sam i napisao onu rečenicu iz filma Mi nismo anđeli 1 jer sam mislio da si gledao film i da znaš na čega se odnosi ta rečenica. Uopšte mi nisi idol, nego se to odnosi na tvoje ubacivanje a niko nije tražio ocenu mog predloga. Čovek je pitao šta bi mogao biti uzrok i na konstataciju da je mogući problem pvp saam je napisao da ako je to uzrok, pvp ide na remont. I onda se ti javljaš kao drveni advokat da ti smatraš da je moj predlog budženje... Vid' molim te. Zašto mu nisi rekao kako da ispita pvp u kućnoj varijanti ili proveri još neke stavke? Šta ako nije do pumpe? Tražićemo onako napamet kako se ko čega seti na forumu i napiše? Ili da mu odmah predložimo da uradi generalnu kao onaj drugar od člana Boban NB? Časkom! A pri tom i nije neki trošak. Pa valjda je lakše jednoj dizni skinuti pritisak da bi 1000% ustanovio kvar nego skidati pvp.... Ili je lakše generalnu jer ne znamo šta je uzrok ne paljenja? Imao i ja takav slučaj da su majstori ubedili da treba generalna i uradili je, a motor opet neće. Neće kad je razvodna kapa pukla pa probija kao lajt šou.
Molba.
Kao što ni ostali nisu komentarisali moj predlog, nemoj ni ti. Ne sumnjam ja u tvoje sposobnosti ali nemoj ni ti u moje. A hvala Bogu i Toma ima svoju glavu pa će sam odlučiti šta će raditi i isto tako zna šta je budženje a šta nije.
Domindženja.
- - - - - - - - - -
Opa Đurđo,dok sam ja ispisivao maratonsku poruku.... Toma javio šta je uzrok.... Tomo uradi ti generalku. Za svaki slučaj. Jbg zna motor da izda kad najviše treba. Dobro,znam ima tu još komponenti na mašini ali šta je to.... Sitnica.