Isnogood
Član
A ja mislio da si zbog benda nik.... a ne da si topalovic@ubistvo konacno neko ima gori nik od mene...
Ako ovako nastavi ubistvo ce da kremira ovo meso....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A ja mislio da si zbog benda nik.... a ne da si topalovic@ubistvo konacno neko ima gori nik od mene...
Hahahaha jesi provalio hehe@ubistvo konacno neko ima gori nik od mene...
A ja mislio da si zbog benda nik.... a ne da si topalovic
Ako ovako nastavi ubistvo ce da kremira ovo meso....
Podigni visinu dasaka za 2m, odnosno da preradjevine budu na visini 4, 4.5m i ne treba ti turbina. Jer brzina strujanja vazduha treba da je od 0,5 do 1 metar po sekundiJedno pitanje za iskusnije,sta mislite o ugradjivanju turbine u pusnicu radi pravljenja vestacke promaje,za ove nase krajeve gde slabije duva vetar tokom godine.....
Dakle zamisao je da se ozida pusnica visine 2-2,5m plus da se jos jedan metar odradi od dasaka izmedju kojih bi bio luft 1cm,i onda da se na vrh postavi turbina...
A na 6 met. jos bolje .. ma daj visoko je to turbina zavrsava posao ako je ima ili bio koji manji ventilator na 2-2.5 met i duplo manje materujala ce da odebudu na visini 4, 4.5m i