sinisa1979
Član
Solehio original, setva 9og ili 10og oktobra, predusev kukuruz. Imam i Avenue-takođe dobar na oko i Amikus ali on je imao dosta trcavo nicanje....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako nisi video kad si posejao da u sejalici imaš na jednoj polovini više semena?E bas ta rabota. Sreca posledna njiva i to od citavi 15a ,a nemoze bar bez jednog problema.
Nisam ja sejao ja sam valjao,jos kaze mi kum ostao dzak semena. Malo mi bilo sumljivo ali ajde, posejali oko 50kj bez greske i na kraju zeznuli. Zurili da zavrsimo em mrak em kisa pocela.Kako nisi video kad si posejao da u sejalici imaš na jednoj polovini više semena?
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Danas gotova setva i kod mene. Cekali kisu za plug, ali od te rabote nista ove godine, tanjiraca je zavrsila posao. Prosao sam tarupom po sasevini, posto kod mene paljenje jok, negde 2x negde 3x tanjiraca, sejalica i sutra valjak.
host image
Juce isao starim putem do NS,ne secam se da je ikad bilo ovako dobrih psenica u ovo vreme ,na vecini njiva sastavljeni redoviVreme idealno za psenicu, da bolje ne moze biti. Nice sve sto je posejano.
Ma nije pšenica suncokret da se izmrzne.Ja od kada znam za sebe ovakve psenice u ovo doba nisam vidjao,sta ce biti ako nas osine neka golomrazica,bez snega. Ja mislim da cu imati najskuplju zelenu masu da zaorem na prolece. Moja psenica je oko 15 cm i ima vec prvi clanak,misim da sam ga n..ebo