Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zamolio sam ako neko ima pametan konstruktivan savet, i iskustva iz predhodnih godina.Ma nemoj da se zezas, isprskaj ga jos najmanje 2 puta, to ti je taman 7 tretmana sa onim 5 kojima si vec isprskao. Pomnozi sa 18 din u zetvi, ili ti je mozda bolje da podelis, bice ti lakse da izracunas koliko si zaradio, ili bolje nemoj ni da racunas, samo prskaj fungicidima
Sad ces biti 250E u minusu i ti su u zdnja dve godine na nuli. I to je uspeh.Zamolio sam ako neko ima pametan konstruktivan savet, i iskustva iz predhodnih godina.
Imam puno vlage u pšenici, zato sam pitao s obzirom da sam video na prognozi kiše do početka jula.
Imam oko 20ha pšenice jesam dosta sam uložio i ako neko zna način hemijski naravno da se zaštitim da se ne ubudja klas i zrno.
Ako ne znate zamoliću i da me preskoči sa besmislenim komentarima, neka se u kafani bavi politikom ili lekom protiv korone Za ovih 50 god sam se naslušao pametovanja, to nas je i upropastilo. Meni je prošle godine ostalo od pšenice 250 eura po jutru a izgledala je daleko gore nego sada i prodao sam je po 21 sa 7t po ha, pa sračunaj.
Ti kao takav strucnjak bi trebalo da znas da hemija ne sluzi da spreci da se ne ubudja klas i zrno vec za nesto drugo
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
[/QUOTE
Pa da li si ti druže veliki stručnjak je si li pšenicu prskao fungicidima, kao što su akord, excorta, osiris itd. Šta misliš šta je budj nego gljivice Ja pitam da li postoji namenski preparat na našem tršištu protiv toga. Da znam koliko znam a koliko ne znam, nezgodno je kada neko ko ne zna misli da zna onda napravi puno gluposti. Fuzariom klasa je isto vrsta gljivica kao i rdja i pepelnica itd, Daans se za sve napravi hemija, ovde pitam da bi menjao iskustva