Ako ides kanom rano ti je jos,ako planiras san onda i mozes,ja cu bacati san ali teko pred 1. aprilaSta mislite, da li da uradim drugu prihranu sada ili da sacekam jos jedno 2 nedelje?
Prvu sam radio pocetkom februara, bacio Ureu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako ides kanom rano ti je jos,ako planiras san onda i mozes,ja cu bacati san ali teko pred 1. aprilaSta mislite, da li da uradim drugu prihranu sada ili da sacekam jos jedno 2 nedelje?
Prvu sam radio pocetkom februara, bacio Ureu.
Ma nije muka,ko je sisaako ne uspe ide kukuruz,tanjiranje i sejanje.E moj Nikola,čovek ima žestoku muku, a ti teraš šalu sa njim!
Eto druze moj,nepoznajes terene i srbiju,kod mene psenica koja je sad kao pivska flasa Lava tu nema roda nista,slaba zemlja nemoze da izgura to i desi se sto i uvek desi....nula bodova.Pa psenica trenutno treba da bude kao pivska flasa,ej pa sad ce kraj Marta.
Ja kao da pisem kineski ili vi citate samo zadnju stranu,vec sam pisao otupela tastaura da na toj istoj njivi je odvojeno i posejan kws basmati koji je odlican,imaju i slike 3-4 strane nazad,djubrivo je dobila momacku dozu.Na ovim slikama uopšte nije problem seme pšenice već nedostatak đubriva.Takve pšenice su i u našem kraju kod onih domaćina koji jesenas nisu primenili dovoljno NPK đubriva.
E sad odgovor za Tomu,legendo zvao sam ove prevarante dva puta,prvi put pre par dana i oni kao nesto uvijaju,nemaju nista s tim iako imam deklaracije,kao nije to njihovo iako na deklaraciji pise njihovo, to su oni ustupili agromarketu iako su oni radili selekciju pa su ovi iz agromarketa krivi,ma mute samo tako.Drugi put zvao kad sam video kod sestre u Petlovaci u Macvi istu tu psenicu i deklaraciju.Opet ista prica,nece niko da izadje na teren,kao ostavi broj zvacemo te ako nesto odlucimo.Eto kakvu garanciju mi imamo od semena.Lacin jel to original seme ili sa tavana?Ako je original seme i ako imas deklaraciju zasto ne pozoves ljude iz PKB-a da dodju i vide u cemu je problem?Davno je jednom bilo kod nas pojavila se neka psenica"jarebica"se zvala i ko god ju je posejao nije nikla ili ovako ko kod tebe i tada su iz zadruge zvali ljude da dodju po novo seme i zadruga je snosila sve troskove koji su nastali setvom te psenice!