petarkrsmanovic
Član
ACA RAIC kada da ulazim ovde s prskalicom?
Planiram Sekator i Falkon.
Planiram Sekator i Falkon.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Predusev kukuruz, prskan sa siran 60gr i colosseum 0.7l doza za 1ha.Sta ti je pred usev na toj njivi da ti nije bauljar krenuo i napravio dar mar?
I ja idem sa jos jednom prihranom, KANom, zbog kiselog zemljista.
A cime tretiras u drugom prskanju, osim Fastac-om?
P.S. Sme li kombinacija Sekator-Falkon-Fastac u isto bure?
Danas bili zastitari iz PSS Vrbas pregledali psenicu uzeli uzorke da je provere u laboratoriji ali kazu nista nije opasno vec da je to genetska osobina da u nedostatku azota pocinje da zuti i cim pocne da usvaja azot vratice joj se boja sto su bili u pravu jer kada smo danas otisli na njivu jedva se poznavalo gde je bilo zuto ostalo je u jako malim tragovima zutilo!Kamen mi sa srca pao javice mi jos rezultate iz laboratorije ali kazu da se nebrinem da je psenica iako kasno sejana u odlicnoj kondiciji i da jako lepo i dobro izgleda!Kod mene je na jednoj parceli bio kukuruz,a na drugoj suncokret gde se to pojavilo ali obe njive su orane na 25cm dubine pa mi je neverovatno da je od hemije jer na drugim njivama gde sam na suncokret sejao nemam tog zutila mada sam i ja pomislio na to!