milovan vrsac
Član
- - - - - - - - - -
ups. moze neko da mi objasni,kako da ubacim slike
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cini mi se da si pokusao da ubacis sliku direektno sa svog kompa na forum, a tako nece. Moras prvo da je postavis sa svog kompa na neki od tih sajtova(imagebam.com, dodaj.rs, itd) pa odatle na forum
Šareno nicanj pšenice.Jedna parcela koja je ejana 28 X je loše nila.Radili smo po vlažnom , kiša od setve nije pala.
Predusev krastavac
Predusev kukuruz
Ovo je druga parcela ,sejana 29 X ,predusev suncukret.
Najavljuju kisu za vikend,tako da ce sve to da ti nikne bez problema,lepo ti je spremljeno.
Sve je ovo još dobro šta još može da se desi,msm na pšenicu. Zar sad da lupam glavu šta će biti za dva,tri ili pet mjeseci e bogami neću i ovako sam već pobudalio od zemljurine.
Takođe sam prošle godine kasno sejao,tako jadno nikla bacio ureo po zaleđenom,zatim jos an ,pa zatim opet an (imaš slike u temi ) pa samo što joj nisam pevao pa rodilo od 2,5 do 4 t na mišiće u proseku slabije nego prethednih godina kada se sejalo na vreme.Ne mora da znaci,ja sam prosle godine trecinu posejao 10 novembra i to sa ciklonom,niklo pred novu godinu i onda minus 15,sva je retka bila,i onda sam bacio 200 uree po snegu i negde sam kosio 3500 kg po jutru