Peet
Član
Kada si je obilazio?Možda već i vlatava.
Danas nije, a ko zna sta ce biti ako potraje ovakvo vreme!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kada si je obilazio?Možda već i vlatava.
Pročitaj o čemu sam pisao ja na 23 i 24 stranici ove teme,kada su me pravili ludog da pšenici ne smeta pokorica.Imao sam isti problem kao ti prošle godine,kiša je nabila tek posejanu pšenicu.Do marta se uopšte nisu videli redovi,samo gola zemlja.Sva sreća da mi se ta pšenica dobro izbokorila i na kraju ipak dala solidan prinos.Potpuno mi je jasno jer znam kakvu zemlju imaš,i ja imam deo takve zemlje koja hvata pokoricu i na najmanjoj kiši.Sada ništa nemožeš da uradiš,sačekaj proleće pa ćeš videti,ako se izbokori ostavljaj ako ne ori i sej drugu kulturu.Sejano 19.10 ciklonom, i zatanjirano lakom tanjiracom imt 533+20diska, sutra 20.10 padala kisa ceo dan, od tada ni kapi vise. Danas otisli u obilazak, odozgo kamen, vrlo se tesko probija odozdo, a ima vlage kada odvalim kamen od zemlje i sva proklijala i krenula ka gore ali je i dalje ispod zemlje. sad da li ce uspeti da se probije i izadje voleo bih neko od iskusnijih da mi da komentar.
Inace ima negde da se pojavila. Nisam imao volje da slikam jer se nisam osecao bas najbolje.
Kolega imas u Batinac kod Voje, prodaje Nordsten sejalicu, lepo ocuvana... Inace, psenica je prva liga..
Jesi bacao neko predsetveno,ja takodje sejao avenue ali malo gusce 230-240kg/ha,baceno 200kg 12-52map/ha