prnjavor3
Član
Što bi bilo kasno.Kako najavljuju lijepo vrijeme neće biti ništa lošija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
samo povecaj kolicinu semena ( psenica je vrsta trave )Što bi bilo kasno.Kako najavljuju lijepo vrijeme neće biti ništa lošija.
Ja sam sejao i bila super. Za sledecu sezonu bice na 80% povrsina kod mene.Dali je neko sejao ove godine Kws Farineli?
Послато са SM-G355H уз помоћ Тапатока
Mislim da nece jer je kod nas paritet jedan prema dva a za novce 100kg semena 3 000din ne verujem da ce oni kalirati i za tih 100kg semena dobiti 2400din mogu samo da dobiju vise od 3 000
Ja idem vec sutra da tretiram miseve zato sto su se vec pojavili kod mene na psenici sejanoj 05.10.2015Danas zavrsio valjanje posejane psenice. Vidim ima miseva na niklim psenicam ,sisaju je. Cim se zavrsi duboko oranje bice setanja po polju sa kanticom ako ne i ranije.
Ja sam cuo da moze da rodi i do 35000 kg po kj.Jel ko ima iskustva sa psenicom Anapurna,koliki su prinosi kod nje.ja naidjoh na netu da je na jednom kj prinos bio 31000 kg i nije nesto mnogo,
Ima neka jenkijevska sorta kazu ti jenkiji moze da dobaci i 5 vagona po jutru, al samo u idealnim uslovima i u idealnoj pripremi i setvi....
Ja sam cuo da moze da rodi i do 35000 kg po kj.
Ima jedna nula viška.