Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Stvarno??Pa kako. To je 60t po ha.
Mislis na onu branu sa alkama ?.Jel ces je na sejalicu kaciti iza,ili ce posebno traktor da je vuce ?. Sorry za .Mi smo u nedelju uspeli da posejemo 4kj Ingenija,planirana setvena norma je bila 140kg/kj,ali prekapanja...otislo je na 4kj ravno 600kg semena.
Radjeno je plitko oranje pre kisa i 1 drljanje pre kisa,pa je kasnije radjeno na polovini drljanje pa spremac,a na drugoj polovini spremac,pa drljanje,onda setva i na kraju lagano zadrljano.
Nije puno ostajalo semena na povrsini,ali posto sejem drugi put u zivotu platio sam skolu rasklimanih diskova i stradalih lezaja,jer diskovi u delu de usecaju zemlju imaju lufta i kad se masina pripusi na toplingu da dublje seje ona cupa zemlju i zagusi diskove,ima vecinu cistaca koji su nemocni jer je bas cupala dooobre komade zemlje.
Za iducu godinu dobija generalni remont + veliku branu koja je spremna.
Pa kako. To je 60t po ha.
Ima jedna nula viška.
Moj otac je sejao ranije neku sortu Jugoslavija. Imao je 6000-7000 kg. A sada imamo 5-6t.
nesto u tvojoj obradi nije u redu,malo je to na hektarMoj otac je sejao ranije neku sortu Jugoslavija. Imao je 6000-7000 kg. A sada imamo 5-6t.
Nema vjerovatno zato što nam je ponestalo i paoraKako?Zar kod vas nema bilborda sa Zlatokosom koja traži paora?