Psenica 2015-2016

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Decko nema razloga da laze a ni ja takodje, maximalno ulaze i to mu se vraca. Ja u planini ne zivim, a za tebe Mirko ne znam. Ko nece da veruje ne mora. Ovim zavrsavam raspravu.

Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Taj decko laze,slobodno mu reci da sam ja rekao,uglavnom laze sebe a Pocerski Metkovic je brdo,pod planinom je kao i moj culjkovic,susedna smo sela na 4-5km.Ja se brda ne stidim,volim ga i veoma dobro znam mogucnosti pocerskih njiva:osmeh::ppozdrav:

Taj decko laze,slobodno mu reci da sam ja rekao,uglavnom laze sebe a Pocerski Metkovic je brdo,pod planinom je kao i moj culjkovic,susedna smo sela na 4-5km.Ja se brda ne stidim,volim ga i veoma dobro znam mogucnosti pocerskih njiva:osmeh::ppozdrav:

Ne zelim dalje da se raspravljam, zamolio bih te da dalje ne komentarises moje postove.

Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2

Lacin. Po tvoim postovima sam pretpostavljo da si Mirko015, a kad rece da si iz Culjkovica sada sam siguran. Pozdrav.

Kod nas se još negledaju proteini ali mislim da će za godinu dve krenuti,zato nije na odmet da se malo upoznamo sa tom problematikom od onih koji su to počeli već da rade.Da vidimo koje su to sorte sa većim proteinima i glutenom.

SY Moisson skinut danas , sitno seme, necu ga vise sejati, prinos jos neznam ujutro predajem, cena u utorak bila 17,00 za poboljsivac danas vec 15,50 za istu kategoriju i ne prima vise..
E zemljo Srbijoooo......zove me sestra u Mokrinu 14,00 sa PDV
Ko je bio na NS sajmu i obisao stand WK groupe mogao je da vidi koji se likovi motaju tamo i onda Vam moze biti jasno koja je to wafija..... ne bi me cudilo da nije bilo telefoniranja i pretnje ovim postenijim otkupljivacima da se ne zaiebavaju......

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh