Mislim da kod MIndjusara je sva psenica u noTill varijanti.Jel si nešto i tanjirao ili sve razrivao i gde se pokazalo bolje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da kod MIndjusara je sva psenica u noTill varijanti.Jel si nešto i tanjirao ili sve razrivao i gde se pokazalo bolje?
Taj decko laze,slobodno mu reci da sam ja rekao,uglavnom laze sebe a Pocerski Metkovic je brdo,pod planinom je kao i moj culjkovic,susedna smo sela na 4-5km.Ja se brda ne stidim,volim ga i veoma dobro znam mogucnosti pocerskih njivaDecko nema razloga da laze a ni ja takodje, maximalno ulaze i to mu se vraca. Ja u planini ne zivim, a za tebe Mirko ne znam. Ko nece da veruje ne mora. Ovim zavrsavam raspravu.
Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Jel si nešto i tanjirao ili sve razrivao i gde se pokazalo bolje?
Taj decko laze,slobodno mu reci da sam ja rekao,uglavnom laze sebe a Pocerski Metkovic je brdo,pod planinom je kao i moj culjkovic,susedna smo sela na 4-5km.Ja se brda ne stidim,volim ga i veoma dobro znam mogucnosti pocerskih njiva
Stari nalog je pukao,tacnije neko ga je lepo hakovao i pisao umesto mene,sada je trajno upropasten pa sam morao otvoriti novi.Lacin. Po tvoim postovima sam pretpostavljo da si Mirko015, a kad rece da si iz Culjkovica sada sam siguran. Pozdrav.
Kvalitet,prinos,slabo poleze.lako se radi i curiiii brate...
Na identicnoj agrotehnici i boljem zemljistu sa malje bolesti dala oko 500kg po ha manji prinos nego Avenue,i ako je na oko igledala mnogo bolje....Po cemu se anapurna izdvaja?
Ovršen je juče i ogled SY Moisson, 9980kg na 1ha ... u proizvodnji,na boljim njivama bolji prinos ...
I posle kukate kad cena pada na 11-12din...Svako je imao rekordne prinose ove godine ko je ulozio kako treba