Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam isto sa Ingeniom imao slab hl 74Da li je jos kod nekoga los hektolitar na Ingeniu? Pre kisa je bio 75-77 a danas 74.5
Prinos je jako dobar ali neznam zasto je tako mali hl.
Racunao sam pdv po 18% umesto 8%..Moja greskaKolega konačnu cenu niste dobro izračunali jedino ako je kod vas pdv veći. Kod mene juče urađeno 14,5 k.j. sorta Sofru setva 22.10 rađene dve fugnicidne zaštite hektolitar 81,06 vlaga 12,1 a prosek po k.j. je 4621 kg. Danas nastavak.
Kod mene je isto hektolitar jako mali na ingeniu 75, a na apacu od 79 do 80.Da li je jos kod nekoga los hektolitar na Ingeniu? Pre kisa je bio 75-77 a danas 74.5
Prinos je jako dobar ali neznam zasto je tako mali hl.
Dogodine ću posejati za probu, možeš doći da vidiš
Послато са Lenovo A5000 уз помоћ Тапатока
Ja nisam koristio nikakvu zastitu..kockao sam se.. Prinos 38 meteri po kj..hl nikad losiji 73..da je hl vio bolji bilo bi i veceg prinosa..sam boziji polog,bas sam se namucio sa kobajnom jos i ona oluja u ponedeljak zalepila psenicu za zemlju..sta je tu je..sad jos cekamo cenu..