savandj004
Član
Zakosili smo u nedelju pre kiše, vlaga je bila 14,9...u ponedeljak je palo 30 litara. Posle te kiše ništa. Kako pada vlaga kod pšenice? Koliko je mogla da "POVUČE" vlagu od 30.l? ://
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Teško otpušta.Ja sam prošle god,na ploči lopatao i lopatao i nisam ništa uradio.Zakosili smo u nedelju pre kiše, vlaga je bila 14,9...u ponedeljak je palo 30 litara. Posle te kiše ništa. Kako pada vlaga kod pšenice? Koliko je mogla da "POVUČE" vlagu od 30.l? ://
Meni se Euklide poceo otvarati pre ovog cirkusa , uradili, i prinos bio 4700kg kj seme nisam ostavio upravo zbog gore pomenutog. Ostaje Apache do daljnjeg, samo ce se doda ti IngenioImam KWS Solexio,dođe mu kao brat od strica,počeo da se otvara,samo što ne ispadne,a još dosta vlažan,stablo naročito.Ako nema kiše u petak,biće tek za nedelju da se vrše.Još da me kombajner ne prevari,moglo bi se uspešno završiti u nedelju.
- - - - - - - - - -
Prošle godine imao KWS Basmati i nije se otvarao uopšte,ovaj Solexio mi se ne sviđa.
Skinuta danas Avenue,potvrdjena tvoja tvrdnja da losa na oko odlicno curi....Avenue je opasna psenica, niska rastom, rano stize. Bas mi se svidela u ogledu ove godine, a i sami promoteri kazu da na oko nije neka, ali curi.