Gde su sada oni koji su pisali da Apache trpi veća soljenja bez upotrebe regulatora rasta?
Ehhh da ga je sjebala so manje bi bolelo...upropastio ga stajnjak. Bio predusev bostan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde su sada oni koji su pisali da Apache trpi veća soljenja bez upotrebe regulatora rasta?
Ima,setva krajem oktobra,nicanje jako lose (razlog nedostatak padavina) i pored kasnijeg nicanja izbokorila se super imalo i po 17 biljaka iz jednog zrna,a po 7-10 su ponele klas,setvena norma oko 230kg/ha....Sejana na sojistu ,djubrenje 200kg 12-52,200kg uree i 200 kg sanNije polegla ni jedan kvadrat,,radjena jedna zastita akordom ,nisam radio drugu mada je trebala,ali nije nestto znacajno obolela,dok je na primer Avenue pod svim istim uslovima katastrofa obolela od rdje.....Prinos jos uvek ne znam,ali javicu i to kad bude bilo....Ako te jos nesto zanima pitajImal ko da je sejao Anapurnu i kako se pokazala?
Ja mislim da ce kod nas tako i biti.Sledeci petak ima da se kosi samo da prasi.
@Mindjusar,bio si video si po tvojoj proceni koja je najbolja?
Ima,setva krajem oktobra,nicanje jako lose (razlog nedostatak padavina) i pored kasnijeg nicanja izbokorila se super imalo i po 17 biljaka iz jednog zrna,a po 7-10 su ponele klas,setvena norma oko 230kg/ha....Sejana na sojistu ,djubrenje 200kg 12-52,200kg uree i 200 kg sanNije polegla ni jedan kvadrat,,radjena jedna zastita akordom ,nisam radio drugu mada je trebala,ali nije nestto znacajno obolela,dok je na primer Avenue pod svim istim uslovima katastrofa obolela od rdje.....Prinos jos uvek ne znam,ali javicu i to kad bude bilo....Ako te jos nesto zanima pitaj
Koje je visine bio dok je jos bio uspravan i sta je sve video od djubriva?Ehhh da ga je sjebala so manje bi bolelo...upropastio ga stajnjak. Bio predusev bostan.
Sa današnjeg dana polja na institutu Tamiš ... hvala na pozivu dragim domaćinima ... ujedno svaka čast na radu i trudu na ogledima,a i na gostoprimstvu ...
... nekoliko novih sorata zapalo za oko ...
... a drago mi je što sam video i opipao i ove dve hibridne ... za moj pojam,ništa posebno ... možda ni u prvih 10 neće biti ...
... o NS nebi komentarisao ... mislim da je prizor govorio sve,al slikati nisam hteo ...