Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sejem vec godinama Apach i nikad do sad nije polegao! Idem da obilazim!Prije nekoliko godina sam imao ovakav apac, otac je rekao nece biti nista jer je polegao u pocetku cvijetanja , kada polegne poslije cvatnje ili prije pa se malo pridigne onda bude roda a kad cvate bude samo slama, ne oplodi se . Tako je i bilo bila dobra slama od zrna nista.
[/URL][/IMG]moja psenica posle tretiranja sa epinom pocela je da klasa,kolege sa cime sad ja da tretiram i kada psenicu u ovakvom stanju?
Ima toga i kod mene na Avenue. Dolazio mi jedan iz Agrosave kaze nema potrebe da prskam za zastitu lista to nije nista. Kad sam ga prvo pozvao da dodje zacudio se jer misli da je kasno za bolest lista posto je psenica isklasala. Samo mi je preporucio da odradim zastitu klasa kad krene da cveta.
Biće tu Dragane solidnog roda i na Avenue ali živce čovek ima da izgubi a i onako smo ih svi dosta istanjili ovih godina.Ja moju još nisam stigao da obiđem,idem za vikend.Jesi ti raspremio tvoj sejač za soju?