prnjavor3
Član
To mi je malo nekako 5 do 10%.Kod kolege je neke godine spalio klas za 7 dana na preko 50% parcele.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Može i puuuno višePise da fuzarium moze da umanji rod od 5-10%.To je kad se uslovi za fizarium poklope.Na ovim temperaturama tesko da ga moze biti.
Ja sam juce obavio jedno, morao sam nemogu da je gledam vise onakvu a gazio sam je pre 7dana ali opet se pridigne deo psenice mnogo je manja steta od gazenja nego od bolesti.Najavljuju dosta kise to ce unistiti psenicu koja je zarazena u narednih 15dana treba obaviti sto pre tretman.
Ovde je ključno "klas još uvjek zdrav".Ako ne tretiraš pozdravi se sa cijelom parcelom.
Danas sam ga koristio na jednoj njivi nestalo mi semena u jednom prohodu na polovini njive danas primetio pa dosejao
Epin cirkonPitanje za NA-do kraja nisi mi bio baš dovoljno jasan,jel Epin pomogao ili ne?Da li ima smisla u cvatu sa onim drugim njihovim sredstvom,zaboravio sam kako se zove?Mislim nešto na C.