mindjušar
Član
mindjušar, dobra psenica, koliko bacas umjetnog?
Sve skupa 600-700kg/ha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mindjušar, dobra psenica, koliko bacas umjetnog?
@diklofen Ja sam tako izračunao evo upisaću tačno šta je bačeno od đubriva možda sam pogrešio, jesenas pod brazdu 50kg ureje + 50kg 8:24:16 u proleće prihranjena sa 100kg AS-a sve to na 3/4 kj.
Rana setva, veca setvna norma, a vreme toplo i pogodno za razvoj.
Tu je Cerone kasno došao!
Ja mislim da je to samo do sortne osobine za taj solehio I pise da se koristi regulator rasta . Do sad sam uvek sejao Apaca maksimalno djubren azotom, sejan I do 160kg po Kj nije nikad tretiran regulatorima rasta pa opet nije polego cak I na uratinama.
Vec trecu godinu za redom je tako. Zato ne zurim sa setvom.Uvek praznim prskalicu do kraja,a za acanto pise da nesme u klasanju da se mesa sa piretroidima. Razmisljao sam o epinu,sutra cu da ga kupim. Nego sad gledam i ostale psenice po ataru,isto pocinju zute fleke po listovima,neki su na prvim setvama vec odradili drugu zastitu. Mnogo su zdravije psenice koje su kasnije sejane. Nisam pametan sta da radim,razmisljam da krenem i ja u drugo prskanje