Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nazovi agromaster Kragujevac,oni imaju omegu 75.Zna li neko koja je cena herbicida omega 75-wdg?
Ja i ti kao da nismo susedna sela,kod mene blato sacuvaj boze,veceras razbacio drugu turu djubriva na psenicu rucno a i to je islo tesko,lepe se cizme,jedva sam stigao traktorom do njive da donesem djubrivo.Danas kupljeni Cycocel, Duofen plus, Tezis i Pinto. Sutra prskanje.
Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Zna li neko koja je cena herbicida omega 75-wdg?
U kojoj fazi je ova @cicimoric pšenica,jel to početak vlatanja?
Ja i ti kao da nismo susedna sela,kod mene blato sacuvaj boze,veceras razbacio drugu turu djubriva na psenicu rucno a i to je islo tesko,lepe se cizme,jedva sam stigao traktorom do njive da donesem djubrivo.
Koji je pravilan redosled mesanja tj. sipanja u prskalicu ako se koristi fungicid,insekticid,herbicid i regulator rasta?
Ja i ti kao da nismo susedna sela,kod mene blato sacuvaj boze,veceras razbacio drugu turu djubriva na psenicu rucno a i to je islo tesko,lepe se cizme,jedva sam stigao traktorom do njive da donesem djubrivo.