Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zanimljivo da vazdušna nije pustila pritisak, ali se napunila vodom komora gde treba da bude vazduh. Na koliko se inače pumpa? 2,5 ili?Radna uvek pusti samo jedna. Na vazdušnu ni ne računam. To bi trebalo da vidiš po skazaljci ili po mlazu dizni da ne valja i obično popusti nevezano sa radnom.
Menjaj ih sve a najbolje su originalne. Treba da traju 15-ak godina.
Curilo je i ulje. Prvo sam na to posumnjao. Menjao sam tu bočicu od ulja i zaboravio da stavim gumicu tako da je malo puštalo i tu. Međutim kada sam rešio to i dalje vidim da troši ulje prilikom rada pomalo. Takođe vidi se da je ulje izmešano sa vodom tako da makar jedna radnja ne valja.Koje je bolje ulje? Nema nigde tragova da ulje curi napolje?
Znajući mog ćaleta verovatno sa viškom vode čuva se otrov. Pogotovo ako je skuplji. Pa po paroli "bolje da poduplam nego da promašim i potrošim više nego što treba"Nzm samo sta radite sa tolikom vodom,navodnjavate prskalicama ?.105L pumpa i tako male grane ne bi trebalo biti nikakav problem,tj mesac mora raditi uvek svejedno.
Koliko će da izbaci zavisi od dizni koje imaš. I to može da varira značajno.Da li na Agromehanika prskalici 8 m sa pumpom 105 l mešač ostaje stalno uključen tokom prskanja? Po tablici, na pritisku 2,1 bar i pri brzini 4 km/h trebalo bi da izbaci 300 l vode po ha. To je brzina kojom moram da idem po nekim brdima.
Ako bih u ravnici hteo da idem brže, morao bi pritisak da bude (3,5 - 4) bara za 300 l, a to mislim da ne može sa uključenim mešačem. Nisam do sada ovo morao da podešavam, uzimao sam prskalicu od komšije gde je to već podešeno i samo sipam i vozim.