Ako sam dobro shvatio ukoliko želiš da ispiraš ambalažu treba onu glavnu ručicu zavrnuti u položaj da prska a ona tri ventila za grane zatvoriti a četvrti je za ispirač i njega treba otvoriti,ne? I kako onda kada menjaš ambalažu,čime zaustavljaš "proces" ispiranja? Glavnom ručicom? Nisam siguran da mi je jasno pa ako ti nije teško škljocni neku sliku razvodnika kada je u položaju da ne radi ispirač i kada je u položaju da radi. A možeš i sliku gde je prikopčan ispirač tj to crevo u cisterni. Sory što te gnjavim..... Provalio bi ja kako to radi i gde šta ide ali nemam ja takvu prskalicu nego znam ko ima i već 3 godine ne zna da ima ispirač ambalaže. A da se učim na tudjoj prskalici ne bih. Unapred zahvalan!
Bas tako,glavna rucica u polozaju za prskanje,ventili za prskanje zatvoreni,a ventil za ispirac otvoren.
Ovde je ocigledno malo praistorijski ispirac,jer nema nikakvog ventila.Kada se namesti u polozaj koji sam naveo gore,on stalno izbacuje vodu na ispirac,voda ne ide iznad tog ispiraca (cevi),vec na njemu sa strane imaju prorezi gde voda izlazi.Ispirac staje kada se iskljuci i to je cela filozofija.Bice slika sledece nedelje.