kiraj je napisao(la):Nisam cuo jos za zmajevku prskalicu.Kolega lakse malo sa pisanjem nemogu da stignem da procitam.
za čas posla 19 postova !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kiraj je napisao(la):Nisam cuo jos za zmajevku prskalicu.Kolega lakse malo sa pisanjem nemogu da stignem da procitam.
Covek pomesao prskalice i prikolice od jurnjave kroz teme!ivancar91 je napisao(la):Zmajevke najbolje.
Koliko su agromehanika skuplje toliko su i bolje,taj priključak se ne kupuje svake godine i nemoj gledati u 200e.Ja imam agromehanika 440l grane 10m pumpa troklipna 105l/min i više sam nego zadovoljanvlada77 je napisao(la):pozdravljam drustvo i imam neka pitanja?treba da kupim novu prskalicu od 440 litara koji proizvodjac je dobar.da li nase ili slovenacke.i od koliko metara krila.ja bih da uzmem krila od 10 metara.kakva su vasa iskustva.razlika u ceni nasih prskalica i slovenacki je preko 200 eura.
mityoo je napisao(la):Ja isto imam slovenačku a za Moravu znam da ima problem to da je ravno dno pa neiscuri sva tečnost iz rezervoara, uvek malo ostane na dnu (za razliku od slovenačkih) pa ako menjaš herbicid može da bude i opasno!
A znas mozda cenu od 600 litara, sigurno nije velika razlika. Cuo sam da ce ove god. biti povracaj 50% pa mozda padne jedna...Matić je napisao(la):Nova Agromehanika od 800 litara sa kopirajućim granama od 12 metara 260.000 dindži
Okrim je napisao(la):@ vlada77
Original "grana" je 8 metara sa 16 dizni na 50 cm razmaka, ali ja sam sada napravio grane da mi dizne budu tačno iznad redova (razmak među njima je 70 cm) jer je ti potrebno manje sredstva za zaštitu i trebalo bi da se oprska veća površina.
Ovo je informacija "rekla kazala" ili nesto drugo?Boki-Vl je napisao(la):Cuo sam da ce ove god. biti povracaj 50% pa mozda padne jedna...