Pa što jado ne zatvoriš taj zadnji prozor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kiraj je napisao(la):Ima i jedna firma u Somboru sto radi prskalice po RAU sistemu.Prosle godine je surak kupio,tj 2008 u leto. Clan Ralekiraj je trazio od njih ponudu pa su mu poslali karakteristike ,slike i cenu za prskalicu od oko 1000 lit.Napomenucu ga da okaci sliku.
mucobieno je napisao(la):Danas smo obisli teren... videli ponudu koja glasi: agromehanika od 800 lit sa 15m krilima kosta oko 3000 eura a ona od 1000 lit sa 15 metara je 3400 obe bez dizni za vetar i pumpom od 105 litara.
druga varijanta je Leško od 800 lit sa 15 metara granom i pumpom od 125 lit i sa elektro prekidanjem prskanja iz kabine kosta oko 3000 e a sve isto samo 1000 lit je 3200. sta kazete?
jesu Leško prsalice lose? li su ove druge precenjene? interesuje me koja se bolje pokazala, i ima li ko iskustva sa Leškom....
Video sam na jednoj Italijanske proizvodnje ali neznam kako stvara penu.MONTOYA je napisao(la):Da li neko ima ili je video markere za prskalicu,ti markeri ispustaju penu na krajevima krila i olakšavaju sledeći prohod
to je bio odgovor na Brankov post, kada je rekao da ima i kod njega jedna firma koja pravi prskalice...ZRENJANINAC je napisao(la):
Na prskalici ima rezervoar u koji se sipa voda i malo tecnosti za sudove i od toga pravi penu pa markira tragkiraj je napisao(la):Video sam na jednoj Italijanske proizvodnje ali neznam kako stvara penu.MONTOYA je napisao(la):Da li neko ima ili je video markere za prskalicu,ti markeri ispustaju penu na krajevima krila i olakšavaju sledeći prohod
iceburn je napisao(la):Znam i ja to,tečnost za sudove i vazduh iz boce od traktorskog kompresora stvaraju penu,piše u prospektu od agromehanikine prskalice ali kada sam pitao one iz Bačkog Jarka kažu da toga nema,pa me zanima ima li ga neko uopštekiraj je napisao(la):Video sam na jednoj Italijanske proizvodnje ali neznam kako stvara penu.MONTOYA je napisao(la):Da li neko ima ili je video markere za prskalicu,ti markeri ispustaju penu na krajevima krila i olakšavaju sledeći prohod
Na prskalici ima rezervoar u koji se sipa voda i malo tecnosti za sudove i od toga pravi penu pa markira trag