Prskalice

Turci su najgori po tezinama,neko je pisao u nekoj temi,mislim da je sejalice,kako oni koriste ono brodsko gvozdje,plocevine, pa mora deblje da ne puca,krivi se.Nisu moje reci,tako sam citao,a ima mi malo logike.Jer na gvozdju ne stede ni najmanje,ako je masina vucna i nije bitno,ako je nosena ,ne bas.

@Arkadije AM nisu ni blizu težini Turskih prskalica.Moja od 800l sa full hidro granama ima 520 kg što je ništa.
Pretpostavljam da se radi o Am krilima od 12m,koje su...blago receno-neozbiljne i premekane.(Bez da se licno uvredis)
Turska krila su sve skroz kontra od am(12m),tj toliko je tu gvozdja natrpano uzalud i preterano...
Imamo am sa obicnim 15m granama,pa smo mislili da ubacimo turska hidro krila povoljno...videvsi ih uzivo i saznavsi da su samo krila teska kao cela am prskalica...odustali smo.
Jarmet krila na oko deluju ok(iako u prici sa Radoslavom rece mi da su njegova krila pucala(18m,ne 15),nardi novi tip takodje fino izgleda.svi vode polemiku,a niko da kupi neku novu,pa da sumiramo utiske.zadnje 3 godine kolju,i ako se kupi nesto kupuje se samo polovno,osim pojedinaca koju peru parice,ali to je vec neka druga prica-i neki drugi(ne)ljudi.

Ti si postao tajfun,nisi merodavan po kriterijumima nas obicnih smrtnika. 🤣
Kada budes imao Am sa 15m hidro krilima za prodaju,tada cemo diskutovati.

Nazad
Vrh