Za čega da je zakači većina potencijalnih kupaca?Plus ima 25 godina, u cvetu svoje mladosti ali pošto je iz CH moguće da je sa njom radila baba nedeljom pa je nova, nova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Isto za čega će zakačiti i takvu Agromehaniku.Za čega da je zakači većina potencijalnih kupaca?Plus ima 25 godina, u cvetu svoje mladosti ali pošto je iz CH moguće da je sa njom radila baba nedeljom pa je nova, nova.
Pitas gluposti,ovo ima četvrt veka!Samo da je stajala na suncu vec bi bila u kvaru.Pogledajte ovu prskalicu i kažite da li bi pre uzeli nju ili Agromehaniku iste veličine?Da ne pričamo da je ova verovatno jeftinija od slične Agromehanike.
![]()
Hardi Master 1000 18m | Polovni Automobili
Hardi Master 1000 18m, 2001. godište, Prskalice, Ćuprija. Cena 5.999 € - Priključne mašine - Polovni Automobiliwww.polovniautomobili.com

Ali su zato krila od tankozidnih cevi.... Mislim da su 1,5-2mm.Nisam napisao da joj je bure debljine 8 mm.
Po meni nema. Imam hardi krila i od tankozidnih cevi su. Sve ostalo isti očin. Ako je i bolja, toliko je i skuplja.Nego ja pitam ima li razlike u kvalitetu i ceni između takve dve prskalice.
Dukej, gledaj i sa većim rezervoarom a sipaj koliko ti treba. Nosi rajka i više bez problema.Tako nešto meni treba, samo potraga će morati da sačeka bolja vremena...
Baš naprotiv ovde se ne sme ništa reći protiv Agromehanike,kao da je spejs šatl.Uopšte ne mislim da je ona loša nego sam mišljenja da je precenjena.To što si rekao da bi pre kupio novu AM uz povrat je sasvim ispravno ali smo ovde pričali o polovnim prskalicama raznih proizvođača.Ali su zato krila od tankozidnih cevi.... Mislim da su 1,5-2mm.
Razvodnik je precizan i na AM a takođe i vodu vuče iz kanala.
Po meni nema. Imam hardi krila i od tankozidnih cevi su. Sve ostalo isti očin. Ako je i bolja, toliko je i skuplja.
Ja, lično, ako bih već uzimao takvu nošenu onda bih pre uzeo novu AM, izbio pdv i eventualni povrat i imam novu i jednako dobru prskalicu kao i hardi. A najviše mi AM paše zbog dostupnosti delova.
Eno drugar kupio Holder prskalicu i naravno prve zime mu se smrznu i popucaju nosači dizni. Kod nas mislim da nema a u Hrvatskoj košta 40 evra/komad.....
Što kaže Goran, ovo je moje mišljenje i ne moram biti u pravu. Ali recimo kada bih prodavao moju Frenki i napisao da je sastavljena od najboljih prskalica, ljudi bi mi se smejali i pre bi kupili AM iako bih stavio npr 500 evra nižu cenu u odnosu na AM istih gabarita.
Jednostavno AM ima bolju prođu i uopšte nije loša prskalica koliko se ovde pljuje po njoj.
Verujem da nisam ja u pitanju ali što se mene tiče možeš slobodno reći šta hoćeš, istog sam mišljenja, ionako će svako kupiti šta hoće tj može. Moguće je da je precenjena, ali to joj omogućilo stalno podizanje cena novih (a to se radi zbog znamo zašto) pa onda i polovnjače podižu cifru.Baš naprotiv ovde se ne sme ništa reći protiv Agromehanike,kao da je spejs šatl.Uopšte ne mislim da je ona loša nego sam mišljenja da je precenjena.To što si rekao da bi pre kupio novu AM uz povrat je sasvim ispravno ali smo ovde pričali o polovnim prskalicama raznih proizvođača.
U svakom slučaju svako će kupiti ono što mu se sviđa ili koliko može da se pruži.
Ali što je bolji izbor? Msm, ja na njoj ne vidim ništa vau bolje u odnosu na AM...Ona Hardi jeste bolji izbor od AM, iako je starija,