Moja prskalica kad sam je kupio placena ispod cene tad po oglasima mehanicke male 600l agromehanike,a ima hidro grane,kompijuter prskanja,stane skoro 1200 l u nju do cepa,imam prosirenje bureta za nju do +-1600lit ,dize grane mnogo vislje,itd itd.8700 hektara isprskala ako se ne varam,ali posto na 9999 krece od nule,posto je starija,moguce da je ''okrenula'' sat.Na njoj svaki sraf,selna,cevi dizni,lezajevi nivelacije i jos gomila sitnica,sve inox,creva spolja silikonska,vecita ...Kad sam kupovao prskalicu na oglase sam gledao agromehanike citavih 2 min ,nasmejao se na to sta dobijem za novce,i dovidjenja.Nisu one lose,ali za te cene,bezi bre.Pricam o nosenim.Sem za sam kompijuter prskanja,problem naci neki deo zameniti na citavoj prskalici je smesno i spominjati,pitajte emigranta zasto je to tako,covek ocigledno razume prskalice bolje od ostalih.Necu napisati koja je prskalica kod mene,iako tako deluje,ne hvalim je,samo mora da se shvati da ima bolje i ima jeftinije od agm,ja licno sam i zamrzeo prskalicu jer mi pun kur... ovog prskanja vise ,i sad idem kasnije da prskam psenice od cikada ...