Prskalice

Baš takva Dukej, AGM 440 L 8m grane. Ne smem sad ništa da diram dok ne prođe sezona prskanja pa onda krećem u "istraživanje prskalice". Prvo ću da probam regulator da izvadim i podmažem onako kako si prikazao na slikama, pa da vidim kako se ona ponaša, a potom da probam taj mešač iz bureta da izvadim i promenim taj crni batrljak.
U svakom slučaju puno hvala, a rezultate javljam posle.

Pozdrav ljudi, imam problem sa AGTRONIK -om. Naime, ne radi mi automatski mod. Senzor brzine je preko gps, koji kad se udje u podešavanja vidi da daje podatke i ikonica satelita svetli žuto, ali na glavnom ekranu piše brzina 0 crvenim. Da li je neko imao sličan problem?

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Kad sam cuo koliko covek sa Hors prskalicom samohodnom oprska u toku dana 7000l rezervoar, brzina do 35km/h na dan slosilo mi se. To ona sto sama nadje korov i oprska ga.
Nemojte me drzati za rec mozda 500ha za dan da uradi.

Kod nas ima jedna Horšova "samohotka" ali je voze oko 25 km/sat. Tako sam čuo .Video sam je u prolazu a nisam u njivi.

Da li ima negde da se kupi čaura regulatora za Rau prskalicu? Noviji tip čaure ne pasuje jer je 7mm unutrašnji otvor, dok je na ovom 8mm. Da li može na ovaj regulator da se ubaci novo telo regulatora sa novijih regulatora. Kao ovaj sa fotke
Zvao sam BestCo, oni nemaju.
6e18123242625a1c48f3452bbe2b2deb.jpg
5af9e49178851477834061682abe98a0.jpg

Pukla plastika gde ide onaj 8*2.5 O-ring, pa pušta hemiju. Probao sam da stavim O-ring na šraf kojim se fiksira čaura za osovinu ali propustila je hemiju posle 30kj.
Nemam ni deo koji je pukao pa da probam da zalepim

Bio sam kod njih, kod njih sam našao tu čauru za novi razvodnik, ali čini mi se da ne pasuje, čak i ako je razbušim na 8mm

@ p4avle

Probaj u krokus, moja prskalica ima plocicu krokus i njihovu nalepnicu.
Mislim da je regulator indentican.

Uzeta je u limesu u ks, mozda rade dostavu. Vidim na sajtu da imaju rau pumpe mozda imaju i regulatore.Probaj i kod njih.

Koliko moze da stoji voda sa herbicidima u prskalici uhvatila me kisa. Već nekih 64 h redovno je mešam. Koliko hemija slabi svakim danom?

Да ли се меша хемија икако ако је мешач зачепљен касно сам приметио а опрскао. Заштопо га мезотрион тербутилазин римосулфурон и никосулфурон

Да ли се меша хемија икако ако је мешач зачепљен касно сам приметио а опрскао. Заштопо га мезотрион тербутилазин римосулфурон и никосулфурон
Meša se ako ima tečnosti na prelivnom crevu regulatoru, a sigurno ima. Ja ni nemam mešač na priskalici i nikad nisam imao problem. Mešač je neophodan kod pesticida koji su skloni taloženju što se ranije javljalo kod praškastih herbicida i fungicida koji su se koristili u dozama od po par kg po hektaru.

Nazad
Vrh