obi
Član
Vidim da ima firma u Sremskoj Mitrovici da prodaje Morave pa moram nazvati da vidim šta nude.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da.Ako imaju tripleks dizne jel to znači da može da se pojedinačno ugasi svaka dizna zbog preklapanje prilikom prskanja?
Da me ne razumete pogresno tamo ne bih vise kupovao ni da mi doplati.HVALA MU ZA SVE.Samo toliko.Te prskalice kod Agro Novak-a kao da su sklapane iz Kinder jaja na času opšte tehničkog obrazovanja u 5 razredu osnovne Čkole.Bio sam tamo i detaljno razgledao većinu mehanizacije, ono jeste cenovno povoljno a toliko i vredi, čak neke stvari uopšte i ne vrede a nove. Ona vučena što stoji napolju pored asfalta izgleda da je vraćena nazad, vidi se da je radila a krila izvarena strašno, kao da je bila u Dombasu.Mašine mi se nikako nisu dojmile što bi rekle komšije.
Imt 539, al ne bih ni sipao punu. Veće parcele su mi bliže kući imam dve koje su dalje 60a+1,6ha tako da svakako ne može ta od 600litara da ih poklopi. Putevi do njiva su dobri tako da ne bih gubio previše vremena u transportu.Da li je za 10 ha potrebna 600 litara prskalica? Koji traktor nosi prskalicu?