aca74
Član
Somborska je verovatno kopija agomehanike pumpa orginal. I verovatno jeftinija i po meni uzimaj nju. Za 10 h mora biti odlična.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Od kad je to novo bolje od polovne uvozne ? I sto bas Agromehaniku da preporucis ? Neka sekta ?Obi, ako ćeš mene poslušati, nemoj polovnu. Eno komšija kupio Holder-ovu, mislim da je dao oko 1800 evra i odmah problem.
Proširene grane sa 12 na 15 metara a nemaju kopiranje terena. Razvodnik mu je odmah procurio. Vodu nije dobro ispustio (ajd to je on kriv), zaledela dva nosača dizni i naravno prsli. Jedan nov nosač 40 evra u Hrvatskoj. Kod nas verovatno još skuplji.
Uzmi poljsku, somborsku, agromehaniku bilo koju od ovih samo nemoj polovnu neproverenu. Za ove imaš delova svuda i uvek (membrane, nosači dizna....).
Aaa igrase se Mehanikom u slobodno vreme ?To kod agromehanike ne bi mogao lepiti,kod njih je specijalna plastika,moras samo novo kupiti.
Na AgroKlub ne vidim slike,nzm sto ...
Kolega kupi novu Moravu od 600 litara, ima kod nas u selu jedna radi već 3 godine bez problema a nosije IMT 542.Sreća pa mi se ne žuri sa kupovinom pa imam vremena da gledam. Ove somborske izgledaju ozbiljno.
Moze naravno. Ja nisam hteo sam tim da se zezam,moram stalno da odvrcem i zavrcem. Da mi jedna cisterna napuni prskalicu bilo bi ok,ovako mi treba 1.5 cisterna za prskalicu i onda gasi prešrafljuj.A jel može da se priključi dole na slavinu i da tako vuče prskalica? Naravno otvoriti gore čep da ne zgužva bure...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
i ja sam mu hteo reci,nova Morava je za malu privredu i neke poljske avion.Kolega kupi novu Moravu od 600 litara, ima kod nas u selu jedna radi već 3 godine bez problema a nosije IMT 542.
I kod nas ista kombinacija,a ljudi rade sigurno 150kjKolega kupi novu Moravu od 600 litara, ima kod nas u selu jedna radi već 3 godine bez problema a nosije IMT 542.