Prskalice

Somborska je verovatno kopija agomehanike pumpa orginal. I verovatno jeftinija i po meni uzimaj nju. Za 10 h mora biti odlična.

Od poljskih znam za Biardzki (u Subotici prodaju vrši poljomehanika). Drugar je prešao sa Morave prvo na ovu (kasnije na AM vučnu) i baš dosta je izdržala. Pucale su mu membrane u pumpi otprilike jednom godišnje tj na nekih +- 500kj ali nisu skupe, promeniš i gas. Jedino treba izbegavati prevoz vode do njive u njoj. Hoće da pukne bure. Ili ako već moraš, onda polaaaako.
A ovo što Aca zbori je tačno. I puno bolji izbor ako finansije dozvoljavaju.

@sinisa1979 Kakvi su mu to nosaci dizna za 40 eur xd ?,kupi obicne aragove triplexe i mir,cemu filozofija za potragom originala ....ako je precnik cevi u standardu,a jeste kod 99% prskalica,nebitno jel amazone,lemken ili neka domaca.Razvodnik su gumice u pitanju verovatno,sem i ako mu to nije ispucalo zbog mraza ,a za krila to je vec no comment.Valjda je gledao sta kupuje prvo ,kako nije video da nema kopiranje ?.

Obi, ako ćeš mene poslušati, nemoj polovnu. Eno komšija kupio Holder-ovu, mislim da je dao oko 1800 evra i odmah problem.
Proširene grane sa 12 na 15 metara a nemaju kopiranje terena. Razvodnik mu je odmah procurio. Vodu nije dobro ispustio (ajd to je on kriv), zaledela dva nosača dizni i naravno prsli. Jedan nov nosač 40 evra u Hrvatskoj. Kod nas verovatno još skuplji.
Uzmi poljsku, somborsku, agromehaniku bilo koju od ovih samo nemoj polovnu neproverenu. Za ove imaš delova svuda i uvek (membrane, nosači dizna....).
Od kad je to novo bolje od polovne uvozne ? I sto bas Agromehaniku da preporucis ? Neka sekta ? 😁

Arkadije ni S od standardnog nosača. Morao bi sve nosače menjati, džeksnu za crevo kao i cev na tom krilu...
Razvodnik odmah nije valjao. Ostalo, takođe no koment.
Sekta, nego šta! Mislio sam da ću je prošvercovati ako je poslednju navedem.... Pih, neda se. 🤣

Jel istina to sto kazes da ne moze saraf na saraf za manje novce da se uradi ?
I kako mislis polovno ne valja ? Pa ta do juce kod Svabe prskala bez greske.

Vidiš..... da je prebacio krajnje nosače na mesto ovih, malo bi suzio zahvat al bi radilo. Znači, može bez karika! :ROFLMAO:
Btw, zalepio sam mu sa super lepkom i eno rade radnju.
Ej, a za ovo polovna kod švabe prskala bez greške... Može čovek dobro da prođe kupovinom polovnjače. Ali može i da nahebe pošteno. Eno ja sam moju prskalicu iskombinovao od jedno 4 proizvođača što novih delova što polovnih.... Ma zahebi to.... Košta me 100-120.000 a da sam uzeo sekta prskalicu, izbio 50% došao bih na cenu od 200-250.000 i imao bih novu prskalicu koja vredi pet puta više od ovog mog Frankenštajna.

Poslednja izmena:
To kod agromehanike ne bi mogao lepiti,kod njih je specijalna plastika,moras samo novo kupiti.
Na AgroKlub ne vidim slike,nzm sto ...

A jel može da se priključi dole na slavinu i da tako vuče prskalica? Naravno otvoriti gore čep da ne zgužva bure...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Moze naravno. Ja nisam hteo sam tim da se zezam,moram stalno da odvrcem i zavrcem. Da mi jedna cisterna napuni prskalicu bilo bi ok,ovako mi treba 1.5 cisterna za prskalicu i onda gasi prešrafljuj.

Nazad
Vrh