Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel ti stvarno misliš da si veći stručnjak od afirmisanog stručnjaka, ili je ovo bio tvoj šaljiv komentar. Ako je bila šala ja se povlačim i izvinjavam.Beskorisno ,ne zna sta prica covek ,ako iza prskalice nema kilometar magle,nije dobro prskanje,to moze potvrditi vecina clanova foruma ,a i mnogo sire .
Jesi li gledao filter ispod bureta?Pojavio mi se problemčić na staroj Agromehaniki 330 l. Oslabio mi je pritisak a rekao bih da je problem u crvenom šarafu velikom za regulaciju pritiska. Kad ga zavrnem do kraja i dalje teče dobar mlaz na povrat u bure. Rastavio sam ga i vidio da čelo tog šarafa ima kao plastični dihtung koji je rapav, dakle nije ravan da bi mogao dobro dihtovati povrat vode u bure. Ima li neko iskusta sa ovakvim problemom, dali se ovo može zamijeniti i dali ima dijelova od ovog razvodnika.
Ako se grane i onaj treci izlaz gde ide dizna za mešanje u radu zatvore, a veliki ventil prebaci da gura u grane, da li je normalno da nabija pritisak do havarije ili ce on kad nagura zadati pritisak automatski vratiti višak u bure?Kako misliš zatvoriš preliv viška tečnosti? Ne znam kako je to rešeno na tvojoj prskalici, ali na traktorskim ni ne postoji opcija zatvaranja preliva jer će u protivnom pritisak da rasturi nešto.