mixer87kac
Član
Onda ti je na ovoj što ima veći pritisak negde od razvodnika do mešača začepljeno.
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam to sebi ovako resio, ova agromehanika nema injektor a ja nikako da ga nabavim i namestim, nekad ne bih morao ovu pumpu i creva da nosam, nezgodno mi creva namestiti.Da li neko puni prskalicu iz bidona, pumpom za struju i koju biste pumpu preporucili u tu svrhu? Ne svidja mi se da punim preko kardana, bar kad sam kuci da probam na struju
Kako se to tacno stelujeEvo su ti fini kruzici za stelovanje kad se zatvore sekcije,nastelujem kuci kad zatvaram sekcije da pritisak bude uvek isti i milina
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Pa zbog toga svaku sekciju nastelujes kuci na ovaj fini legurator koji ima svaka sekcija i mora uvek biti isti pritisak dal zatvorio jednu dve ili triKod mene kad zatvorim jednu padne pritisak 0.5bara a kad zatvorim dve 1 bar
Upališ prskalicu da radi i namestiš koji pritisak hoćeš. Onda ugasiš jednu sekciju i na toj što si ugasio šteluješ dok se pritisak ne vrati koliki je bio. Onda ponovo upališ tu sekciju a ugasiš drugu pa na drugoj tako isto podesi dok ne dube pritisak koji je bio. I tako za sve sekcije. Onda koliko god i koje god sekcije da ti rade pritisak će biti taj koji si zadao... Ako posle treba da radiš nešto drugo sa drugačijim pritiskom moraš opet sve ponovo za taj pritisak namestiti...Kako se to tacno steluje
A koji je razlog ovakvog prskanja? Ja soju i kukuruze prskam sa 50 litara po jutru. 13 km/h pritisak 2 bara. Sa prskalicom oprskam 13 jutara. I sad ako uspem otrova za 13 jutara a idem sporije i sa većim pritiskom šta sam onda uradio?!To je onda golo go.... ako se tako steluje ,pa samo u toku dana koristim od 130-150-200 lit/ha i razlicite brzine kretanja,od 8-11km/h,ja bih pola dana izgubio okretajuci te ventile,ja nzm kako vi to tako radite jedna te ista brzina i litraza po hekaru ??.Protokomer tj kompijuter prskanja je mama i tata za te obicne mehanicke razvodnike.
Koje dizne koristis?A koji je razlog ovakvog prskanja? Ja soju i kukuruze prskam sa 50 litara po jutru. 13 km/h pritisak 2 bara. Sa prskalicom oprskam 13 jutara. I sad ako uspem otrova za 13 jutara a idem sporije i sa većim pritiskom šta sam onda uradio?!
Idkt 03.Koje dizne koristis?
Послато са SM-A125F помоћу Тапатока
Bolje pumpa na benzin brže će ići.Da li neko puni Agromehanikinu prskalicu na kardan? Koliko joj vremena treba da sama sebe 800 litara napuni iz bidona? Ili je bolji sistem pumpa na benzin pa da je pumpa puni?