Okreces se na krajevima sa ukljucenim prskanjem?Zasto bih iskljucivao na krajevima ?.Da su to grane 15 ,tj verovatnije 18 i vise metara onda da ,ali sa 12m ja to ne radim.
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Okreces se na krajevima sa ukljucenim prskanjem?Zasto bih iskljucivao na krajevima ?.Da su to grane 15 ,tj verovatnije 18 i vise metara onda da ,ali sa 12m ja to ne radim.
Ja sam pokuša 5106 da uveden u tragove pa sam batalio... A i 5106 sam posle batalioSta je problem, 18,4 guma je 46cm gaz, samo je bitno da raspon tockova (centar gume centar gume) bude 140 i to je to.
Da li možeš da okačiš fotografiju tog razvodnika? Ja još nisam naučio da okacim fotografije na forumuImam ja ARAG.
Nije moja slika, ali potpuno identični je moj.Da li možeš da okačiš fotografiju tog razvodnika? Ja još nisam naučio da okacim fotografije na forumu
Hvala kod mene je mehanički, slabo mi ide regulacija pritiska
Uvratine ne sejem pošto sejem sa Imt 539 i izlazim do kraja,jedino gde je njiva u špic tu moram.Ja sam i msl da iskljucujem grane a da pumpa i mesac ostanu upaljeni. Nista nece da se desi jer ima ono prelivno crevo i samo kruzi. A za iskljucenje sam bas mislio za preklapanje na uvratinama da ranije iskljucum a onda na kraju predjem uvratine s celom sirinom prskalice. Ali videcu. Mozda nista i ne petljam.
Izvinjavam se za malo off teme.Tako se kod nas zovu te kocke od 1000l vode , bidoni.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gumice su se nadule i deformisale pa glavi i jedan i drugi..
Sve je to od starosti
Sent from my moto e(7) plus using Tapatalk