Prskalice

Hvala na informaciji,guglao sam kako izgledaju klipovi pa vidim da ima sa nekim kanalom za gumicu ili kariku i bez tog kanala(cemu god da služi).
Izmenjao danas membrane,gumice ventila...

Zna li neko koje su dimenzije gumice što ide na ono debelo crevo što ulazi u bure prskalice, odmah iznad pumpe, u pitanju je AGM 440 litara?

Koristi li netko Teejet dizne, specifično TTJ60, AITTJ60 ili AI3070 ? To su tri različita model dizi sa dva mlaza, 04 me zanimaju pa želi znati koje su razlike da lakše odaberem.

kakve su prskalice agro metal sombor?
Trebao bi uzeti nesto,ili gledam tolmet poljska, ili mozda ostati na provjerenom,pa barem uzeti agromehaniku......odluka je pala na 800 litara i 12m grane

Sigurno si uzeo zuto bure, bijelo se kupuje8-)🤣

Sad imam rau, razvodnik 15g stavio vlasnik prije mene, nisam na njemu nista dirao, kupljena polovna,pumpa ko nova,radi bez problema,samo novo bure iz alibunara......godina 1984

Ja sam radio jedan ceo dan sa novom prskalicom i odmah kurslus.
Ovi iz Agrotrade,kad su montirali krila,nisu dobro provukli creva i kad sam spustio kran,kran je legao na creva i otcvikao je crevo i komplet instalaciju.

Rakovica vs 800L
2fceda44de352a84a56060c75e38a26f.jpg

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka

Ja sam radio jedan ceo dan sa novom prskalicom i odmah kurslus.
Ovi iz Agrotrade,kad su montirali krila,nisu dobro provukli creva i kad sam spustio kran,kran je legao na creva i otcvikao je crevo i komplet instalaciju.
Meni su oni isporučili prskalicu sa napuknutom posudom gde ide veliki filter kod razvodnika. Zajebancija odmah u startu.

Nazad
Vrh