milovan vrsac
Član
Zapadna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E serija 440l.Koja te zanima Moravina ?
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Sto neuzme siru Milovane?Meni danas dovezli iz Backog Jarka prskalicu. Nisam stigao da slikam,uzeo sam AM 1500L sa 12m hidrokrilima,dizne sam uzeo idk03,idkt04,idk04 sve keramicke Lechler
Prskaju plavim kamenom200 l/Ha ?
Sta ce vam toliko vode?
1500L ima samo sa 12m hidrograne.Sto neuzme siru Milovane?
Od prije nekoliko godina takav sistem je i kod nas. Edukacija ništa posebno, ali to još ajde nekako, a ovaj atest i naljepnica je čisto punjenje nečijeg džepa.Tvoje reči je čulo ministarstvo .Sada ćemo ići na kurseve o upotrebi herbicida i korištenju prskalica ,dobijaćemo certifikat,ateste za prskalicu ..........Samo me interesuje ,gde će naći toliko stručnjaka za prskalice .Verovatno će biti plati pa se klati.
Ova inicijativa nije nova ali do sada nije zaživela ,ne znam zbog čega.
To je jedina mana ove prskalice, sto nema opcije hidro grana 15 m. Proletos sam pravio mehanicka prosirenja koja koristim samo za prskanje psenice gde ostavljam stalne tragove na 15 m.1500L ima samo sa 12m hidrograne.
15m ima ali mehanicke.
Kupovat ce na ime onoga koji ima papir.. tako je i ovdje kod nas, dodje komso koji ima jutro-dva ja mu posudim iskaznicu on ode i kupi.Ма то је лако него како ће куповати хемију кажу да ко не буде имао сертификат неће моћи да купује хемију у пољоапотекама.