Prskalice

Ova kao što je uzeo sandjiko ima dodatni rezervoar za sipanje herbicida.To se naručuje i doplata je tačno 500evra.Ima funkcije za ispiranje flaša,celog burenceta ijoš po nešto.Drugar je uzeo i vrlo je zadovoljan.Po meni je jedina mana što mnogo štrči van gabarita traktora te se mora malo više paziti.
trzili su mi 450e i planiram je ugraditi na zimu
koliko sam ukapirao ona samo pere flase a veliko bure se i bez toga samo pere
komande iz kabine su oko 1000e a potpuna automizacija 2200e

Danas radio sa triplex diznama i rade perfektno.
34q3bs4.jpg

Srdjane jesi li zadovoljan kako radi Poljakinja?Kako kopira teren?Moze neka slika kopira u radu?:ppozdrav:

Nema ko da snima dok ja radim sa njom.Radi zadovoljavajuce jedina greska je sto nisam uzeo sa 15met krila.Ali odgovara za sad po sejalici za psenicu i stalnim tragovima.

Jer si koristio sve tri dizne ili samo jedne.

Gore na slikama sto je kacio zeljko025 cini mi se da su zadnja krila koja se sastoje samo od jedne sipke , preslaba ili nedovrsena , nikda pre ovoga nisam nista slicnije video.

Nije nego to je pravi fuseraj. Upravo gledam hardijeve prskalice , koje i nisu nesto jako napravljene , ali tavu glupost ne mogu naci na drugim praskalicama sem na nasim. A ti brani kapitaliste i lopove. saces mi ti objasniti da sipka od 2m moze se drzati na 1 var. I da je to idealno resenja , ali sam ja corav sto nikada pre nisam video nesto sto je kod nas normalno. E vidis za nas u Srbiji i jeste normalno da kom se kako digne on uveti i keca seljaka , ali je najtuznije to sto ga ti isti seljaci brane.

---------- Poruka napisana u 22:11 ---------- Prethodna poruka je at 22:09 ----------

Ovaj Srdjan Zorz sto ima krila na svoju prskalicu , ta krila lice na dobra krila.

uvek me iznenanadis kad tako lupis glupost,poredis tu hardi prskalicu i ovu od 800e covek je toliko imao novaca a verovatno mu to i odgovara za njegove potrebe i sta tu nije jasno?

Ma sumnjivo mi je to da se ne polomi. mogli su oni u tih 800e da ubace sa svake strane jos po 2 sipke i bilo bi mnogo bolje. Slucajno sam gledao hardi, nije bilo namerno. Vidis ona druga isto je kupljena kod nas , ali ima bolje resena krila.

Prijatelju naporan si sa hardijem.
Kao prvo nije naša,
kao drugo nelupaj po tastaturi, da lakše tumačimo šta pišeš,
kao treće nemam nameru tebi bilo šta objašnjavati a nedaj bože da meni ti objašnjavaš jer preko razgovora telefonom dobio sam potpunu sliku,
i kao zadnje reč "seljaci" ima više značenja pa obrati pažnju na izražavanje.

Nisam te napao samo sam ti skrenuo pažnju da nisi sve video ako si van domovine.

Nisam ja tebe vredjao , nego mi svi zajedno moramo da gledamo interes seljaka ili interes lopova. I nema sta da mazimo proizvodjace dobro ovo dobro ono , normalno da je sve dobro kad kupci nemaju zastitu.

Lupaš gluposti iz posta u post. Jasno je da te grane nisu najbolje rješenje, al za te novce su jako dobre. Te grane kod pravog gazde će durat jako dugo. Na svojoj Agromehanici 12 m imam takve grane i u normalnim uvjetima rade jako dobro. Radio sam i sa Agromehanikom od 7,5 m koja ima take grane koje nisu ispucale.

Kažeš Hardi nije dobar? Ma nemaš ti pojma šta valja, a šta nevalja. Jesi ti radio sa Hardijem, sa Amazonom, Berthoudom, Rauom, Lemkenom...? Jel znaš šta su prave (profi) prskalice? Jel znaš koje su stvari općenito bitne kod prskalica, na što treba obraćat pažnju kod pumpe, razvodnika, filtera, dizni, krila, ruda, ovjesa, upravljanja...?

Svaka je od njih dobra, samo je pitanje kolko je koja ispravna i uštimana i za koje je površine namjenjena. Nekom ko je tulac da mu daš najnoviju samohodnu prskalicu usosit će prskanje, a neko će i sa starom Agromehanikom oprskat u litru po ha i da prskanje uspije samo tako.

Nisam ja tebe vredjao , nego mi svi zajedno moramo da gledamo interes seljaka ili interes lopova. I nema sta da mazimo proizvodjace dobro ovo dobro ono , normalno da je sve dobro kad kupci nemaju zastitu.
ako se nevaram ti trazis vise za one tvoje starudije nego neko za nove prskalice

Zanima me jedno malo pitanje. Kakva je razlika izmedju prskalica koje imaju pumpe , koje mogu napraviti pritisak i do 60bari. I ovih obicnih pumpi koje prave pritisak do 15bari ? evo i slika.

Radi se o istoj marki prskalica i sve je isto , samo pumpe nisu iste.

Stručnost na delu.Nemam hardija ali to pitanje ne moram postaviti. Ne provociraj, molim lepo.

Ma imate pravo , jako malo poznajem prskalice.Ja ni onda kad sam morao da prskam , ni tada nisam prskao , nego sam placao drugima koji su mi prskali , a kamoli sad . Sad samo setam po garazama i slikam prskalice . Evo jedne slucajno sam je fotografisao.

wrc66a.jpg

sto nam uvaljujes slike pod fazon kao "video sam kod nekog seljaka ali on je u stvari glup a ja cu to da vam preprodam"

Nazad
Vrh