Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da, upotpuni oglas.a koja je cena?
koje su karakteristike?
To je cena koliko mi kostamo firmu po radnom satu , a mi dobijemo 20% od toga , pa 10% porez na kraju godine , na tih 20% itd itd. Ja trgujem sto je trgovina mi pruza ono sto ostali poslovi ne mogu , a to je veliko kretanje u narodu.Ja sam ovde na teret drzave , tacnij ne radim.
Karakteristike neznam jer se ne razumem u prskalice . To smo iz predhodnog vec ustanovili.
Cenu ne znam dok je ne ocarinim.---------- Poruka napisana 26-04-12 u 08:10 ---------- Prethodna poruka je 25-04-12 at 23:09 ----------
prijatelju pa kako to da nam ni jednom nisi postavio slike svih tvojih mašina i napisao evo ljudi ovo ja prodajem ovo je moj plac polovne mehanizacije evo sajta i tačka nego se vozikaš po švici slikaš i pecaš jer ti drugačije tamo i nemožeš jer si i sam rekao da si na teret države a ako si na teret države nemožeš imati firmu jel tako a ja ako ne živim u švici nisam ni iz zanzibara i da se zakopčavam na leđimadaj mi tvoju email adresu , pa cu da ti pokazem sta imam na prodaju. imam preko 50 masina na lageru. Ja ne pecam preko fotografija.