Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisu skupe, ali imam utisak da zamenske nisu istog kvaliteta kao fabričke. Pogotovo jer je prskalica radila tek jednu sezonu. Ipak bih zardžao mebrane osim ako nemaju vidna oštećenja.Nemoj da ih proveravas,vec ih zameni. Nisu skupe.
Pa moram ulje da zamenim. Piše da prvo treba nakon 20 h (koje nisam menjao), a nakon toga na 200h ili na jednu. sezonu.Ako je radila samo jednu sezonu onda je ništa ne pipaj
Moja je 2005 otprilike godiste.Ulje je jos fabricko i uljne membrane.Vazdusnu samo menjaoKako menjate ulje na prskalici i koje ide? Konkretno Agromehanika Kranj 3 klipa 105l/min . Na koj pritisak se duva mebrana?
Ma ne diraj onda nista jos jednu sezonu.Nisu skupe, ali imam utisak da zamenske nisu istog kvaliteta kao fabričke. Pogotovo jer je prskalica radila tek jednu sezonu. Ipak bih zardžao mebrane osim ako nemaju vidna oštećenja.