Šta znači povoljno ,da li su na MIO prskalice išle rau pumpe od 50 litara ?Da li neko zna gde mogu da nađem povoljnu pumpu za prskalicu MIO Standard Osijek 330l? Ne mora da bude u ispravnom stanju, svakako bih je remontovao?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šta znači povoljno ,da li su na MIO prskalice išle rau pumpe od 50 litara ?Da li neko zna gde mogu da nađem povoljnu pumpu za prskalicu MIO Standard Osijek 330l? Ne mora da bude u ispravnom stanju, svakako bih je remontovao?
0691142416Ne znam stvarno. Nije bitno, ne mora povoljna, nego znate li neku koju bih mogao da uzmem umesto ove, pošto se slabije razumem.
Kad zatvori kompjuter jedan sekcija ne pada pritisak ?Uzeo sam prosle godine Agromehanika 3000l, sa kompjuterom i navigacijom, prezadovoljan sam
Ag tronik 14 ili Ag tronik S1Ne pada
Membrana.Da li zna netko zašto mi na mjeraču pritiska kazaljka pri radu skače od 2 do 4 bara ?
Membrana (guma) u vazdušnoj komori.Da li zna netko zašto mi na mjeraču pritiska kazaljka pri radu skače od 2 do 4 bara ?