sinisa1979
Član
Ide na pumpu. Ona teže podnosi lomljenje....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam nikada pokušavao dignuti do kraja, ali vjerujem da mora ići barem na 1.5 metar, ako ne i više.Maky, na koju maksimalnu visinu mogu da se podignu krila od zemlje kada je prskalica na zemlji?
Po papirima je 250 prazna. Do sada sam sipao 450 plus nešto u ova dva spremnika mala. 600 još nisam, ali mislim da ursusu nikako ne bi bilo svejedno...I koliko je teska prazna prskalica i koliko je punis,jel svih 600l ili manje ?.
Ide sito sa ventilomZna li neko koja sita idu u ove nosače od rau prskalice?
Zvao agriteknicom da naručim dizne IDK 03 a ona žena nije sigurna koja sita idu u ove nosače.
Ima u selu, nije jos polomljena ali ni ne radi nesto puno.Ko pravi ovu prakalicu,jel je ima neko od forumasa ?
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Haha ima onda da traje dugackoIma u selu, nije jos polomljena ali ni ne radi nesto puno.
To su ti anti kap rau nosači za dizne. Ja sam stavio idk 3 dizne a nisam menjao sita, ista su ko tvoja, i radi sve super.Kakvo je to sito sa ventilom?Mislite sa oprugom i klikerom unutra?
Vidi se kakvo je sito bilo,plastično,a dizne su obične 11004.
Buni me to da li na druge dizne IDK 03 mora i drugo sito?Ja mislim da mora,ali ne bi trebalo sa oprugom,jer nosač od gore ima malu oprugu i gumicu,što mu dođe kao anti-kap!
Ili grešim?
Hvala puno,
Jabih rekao da sa tim diznama najbolje pašu sita 50 mesh-a. A da li inox ili plastika, sa nepovratnim ventilom ili ne, ja bih oba prva predloga odabraoZna li neko koja sita idu u ove nosače od rau prskalice?
Zvao agriteknicom da naručim dizne IDK 03 a ona žena nije sigurna koja sita idu u ove nosače.