Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav momci!
Treba mi savet
Zna li neko gde se može pronaći ovaj zglob ?
Hteo bih da doreram staru Rau prskalicu koju sam nedavno pazario.
On se nalazi na grani, a ne znam ni kako bih ga tražio.
Hvala što si mi skrenuo pažnju.Nema slike
Da li si izvadio osigurač sa druge strane oblika P(ćirilično) i onda polako ako neće rukom onda malo sa šrafcigerom razdvajaj taj točkić od kućišta pošto ko zna kad je skidano a taj komplet što je zaokružen neznam da li se skida komplet, nisam obraćao pažnju.Ima li neko pojma,kako se skida oznaceni deo?
![]()
Skinut osigurac,samo taj deo sto sam obelezio,on se oko svoje ose okrece,ali nece da sidje i tu mi curi voda.Da li si izvadio osigurač sa druge strane oblika P(ćirilično) i onda polako ako neće rukom onda malo sa šrafcigerom razdvajaj taj točkić od kućišta pošto ko zna kad je skidano a taj komplet što je zaokružen neznam da li se skida komplet, nisam obraćao pažnju.
I nije bas da je jeftin,3200 din + postarina.Probaj silom,u stegu i cupaj,ionako je pokvaren.Ako ne,zalepis onim dvokomponentnim lepkom,garant ce da drzi,mada nije on ni skup nesto nov taj nosac filtera.
Nisam,probacu.Kish jesi koristio wd ? Odlican je za ta zaglavljenja od osusenih pesticida.
To ti je mesac, trebao bi I tokom rada da ti je konstantno ukljucen.Na mojoj RAU 440 kad prskam uklljučim sve prekidača za otvaranje grana ali isključim onaj od creva što ide u bure.Komšija kaže da on sve ima otvorene jer mu kao onda bolje radi prskalica. Kako vi postupate?
Imate rezervnih delova,gumica,servis kod Panzalovića u bloku B kuća mu ''gleda'' na teniske terene.Gde bi to moglo da se uzme i jel teško to sam da skinem i promenim, a da nešto ne zeznem?