Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav momci!
Treba mi savet
Zna li neko gde se može pronaći ovaj zglob ?
Hteo bih da doreram staru Rau prskalicu koju sam nedavno pazario.
On se nalazi na grani, a ne znam ni kako bih ga tražio.
Hvala što si mi skrenuo pažnju.Nema slike
Da li si izvadio osigurač sa druge strane oblika P(ćirilično) i onda polako ako neće rukom onda malo sa šrafcigerom razdvajaj taj točkić od kućišta pošto ko zna kad je skidano a taj komplet što je zaokružen neznam da li se skida komplet, nisam obraćao pažnju.Ima li neko pojma,kako se skida oznaceni deo?
Skinut osigurac,samo taj deo sto sam obelezio,on se oko svoje ose okrece,ali nece da sidje i tu mi curi voda.Da li si izvadio osigurač sa druge strane oblika P(ćirilično) i onda polako ako neće rukom onda malo sa šrafcigerom razdvajaj taj točkić od kućišta pošto ko zna kad je skidano a taj komplet što je zaokružen neznam da li se skida komplet, nisam obraćao pažnju.
I nije bas da je jeftin,3200 din + postarina.Probaj silom,u stegu i cupaj,ionako je pokvaren.Ako ne,zalepis onim dvokomponentnim lepkom,garant ce da drzi,mada nije on ni skup nesto nov taj nosac filtera.
Nisam,probacu.Kish jesi koristio wd ? Odlican je za ta zaglavljenja od osusenih pesticida.
To ti je mesac, trebao bi I tokom rada da ti je konstantno ukljucen.Na mojoj RAU 440 kad prskam uklljučim sve prekidača za otvaranje grana ali isključim onaj od creva što ide u bure.Komšija kaže da on sve ima otvorene jer mu kao onda bolje radi prskalica. Kako vi postupate?
Imate rezervnih delova,gumica,servis kod Panzalovića u bloku B kuća mu ''gleda'' na teniske terene.Gde bi to moglo da se uzme i jel teško to sam da skinem i promenim, a da nešto ne zeznem?